Κώστας Νικολακόπουλος

Το ξεφτίλισαν φέτος το Καραϊσκάκη…

Συγνώμη, αλλά ο πρώτος που ασκεί σκληρή κριτική στον Ολυμπιακό, θα μου επιτρέψετε να πω ότι είμαι εγώ. Ακόμη και στις νίκες του, όταν το πιστεύω ότι έτσι πρέπει να κάνω.

Συγνώμη, αλλά ο πρώτος που ασκεί σκληρή κριτική στον Ολυμπιακό, θα μου επιτρέψετε να πω ότι είμαι εγώ. Ακόμη και στις νίκες του, όταν το πιστεύω ότι έτσι πρέπει να κάνω.

Γι΄ αυτό νομίζω ότι έχω κάθε δικαίωμα να καταθέσω και μία άλλη άποψη: Μάλιστα κύριοι. Έχει κάνει πολύ χάλια παιχνίδια φέτος ο Ολυμπιακός, ακόμη και μέσα στο σπίτι του. Αλλά με τις μεγάλες ομάδες συμβαίνει αυτό το πράγμα. Δεν παίζουν καλά και τις περισσότερες φορές το παίρνουν το ματσάκι. Κουτσά στραβά το παίρνουν.

Αλλά στον Ολυμπιακό φέτος το έχουν ξεφτιλίσει το Καραϊσκάκη. Έχει δώσει η ομάδα οκτώ παιχνίδια στο σπίτι της και στα τρία της έχουν αφαιρέσει πέντε πόντους. Ένα προχθές με το γκολ του Τοροσίδη στο 85. Δύο στο 1-1 με τον Ηρακλή, με την ακύρωση του κανονικού γκολ του Μήτρογλου, με το σκορ 1-0. και δύο στο 0-0 με την Καβάλα με το γκολ του Λεονάρντο.

Είσαι Ολυμπιακός. Δεν μπορεί να σου έρχονται μέσα στο σπίτι σου και με το έτσι θέλω να σου κλέβουν πέντε πόντους. Με αυτούς τους πέντε πόντους, τώρα θα ήσουν ισόβαθμος του Παναθηναϊκού.

Θυμάστε πρόπερσι, ακριβώς πρώτη αγωνιστική του β΄ γύρου, πάλι, στο Καραϊσκάκη ξανά, το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού 1-1; Μαύρα χάλια είχε ο Ολυμπιακός. Τρία γκολ έπρεπε να φάει. Αλλά έφερε 1-1. Κι έμεινε ζωντανός. Έτσι και προχθές, μαύρα χάλια είχε. Τρία γκολ έπρεπε να φάει. Αλλά στο τέλος θα έφερνε 2-2, εάν μετρούσε ένα γκολ, που μέχρι κι ο Βαρούχας είπε ότι είναι κανονικό.

Γιατί τώρα η διαφορά να μην ήταν τέσσερις πόντοι; Γιατί να μην είχε ο Ολυμπιακός το αήττητο στο Καραϊσκάκη;

Προσέξτε, έτερον εκάτερον ότι η ομάδα δεν παίζει μπάλα. Εκεί πρέπει να σκύψει στο πρόβλημα και να βρεθεί η λύση. Εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα. Και θα υπήρχε το πρόβλημα και με τους συν πέντε πόντους. Αλλά γιατί να μην τους έχω εγώ τους συν πέντε πόντους, ενώ άλλη ομάδα αντιμετωπίζεται αλλιώς;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x