Stoiximan Super League

«Υπάρχει διαφορά»

Διαφορά στο οικονομικό αλλά και στη διάρκεια του συμβολαίου προέκυψε μετά την πρώτη επίσημη κίνηση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Μάρκο Ματεράτσι. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός ζητεί συμβόλαιο 2,5 ετών και απολαβές 7,5 εκατομμυρίων ευρώ. «Διαπραγματευόμαστε, άρα υπάρχουν και πιθανότητες», τόνισε στη “Sportday” ο μάνατζερ του παίκτη.

Λίγες είναι οι πιθανότητες να έχουν θετικό αποτέλεσμα οι προσπάθειες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να ντύσουν στα χρώματα της ομάδας τον Μάρκο Ματεράτσι. Ο Κώστας Αντωνίου και ο Στέφανος Ησαϊας βρέθηκαν την Πέμπτη στην Ιταλία και συναντήθηκαν με τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό και τον μάνατζέρ του, Κλαούντιο Βιγκορέλι.

Το αποτέλεσμα των πρώτων διαπραγματεύσεων δεν ήταν το καλύτερο για τους "πράσινους". Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός επιθυμεί συμβόλαιο 2,5 ετών, δηλαδή όσο και αυτό που έχει με την Ίντερ και απολαβές ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Εγκώμια Ματεράτσι για ΠΑΟ

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Μάρκο Ματεράτσι για τον Παναθηναϊκό και θυμήθηκε τη νίκη των "πρασίνων" για το περσινό Τσάμπιονς Λιγκ. «Είναι μία ομάδα που παίζει χρόνια στην Ευρώπη και κάνει σπουδαίες νίκες, όπως πέρυσι που μας νικήσατε στην Ιταλία», είπε στους Κώστα Αντωνίου και Στέφανο Ησαϊα.

«Δεν έχω πρόβλημα να έρθω να παίξω στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, αρκεί να μου καλύψετε το συμβόλαιο που έχω στην Ίντερ για άλλα δυόμιση χρόνια», κατέληξε.

«Διαπραγματευόμαστε, άρα…»

«Συναντηθήκαμε και μιλήσαμε με ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Από τη στιγμή που διαπραγματευόμαστε σημαίνει ότι κάτι μπορεί να γίνει», τόνισε ο μάνατζερ του Ματεράτσι στη Sportday. Η διάρκεια του συμβολαίου που μας πρότεινε ο Παναθηναϊκός είναι ένα πρόβλημα», πρόσθεσε.


Λίγες οι πιθανότητες


Λίγες είναι οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή εκτιμούν στην Ιταλία. Η “Sportday” μίλησε με ρεπόρτερ της Ίντερ, ο οποίος δεν προέβλεψε … «γάμο». Από την Ιντερ ενημέρωσαν τους ρεπόρτερ της ομάδας ότι ο Παναθηναϊκός ζήτησε δανεικό τον παίκτη για έξι μήνες με αποδοχές 500.000 ευρώ, οι οποίες μπορούν με μπόνους να φτάσουν στις 800.000.

Επιστροφή και στο «περίμενε»

Την Παρασκευή αναμένεται να επιστρέψουν από την Ιταλία οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Το επόμενο τριήμερο θα περιμένουν την απάντηση της Ίντερ. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις και είναι αρνητική, τότε οι "πράσινοι" να κινηθούν για άλλον …”killer”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x