Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κίνηση για Μπλάζιτς

Στην κορυφή της λίστας των τερματοφυλάκων που εξετάζονται να αποτελέσουν τον διάδοχο του Κοβαλέφσκι κάτω από τα δοκάρια του Ηρακλή βρίσκεται ο Σέρτζιαν Μπλάζιτς. Ταυτόχρονα στον «Γηραιό» ελπίζουν ότι ο Σίλβα Κλέιτον θα απαντήσει θετικά στην πρότασή τους, αν και ο Βραζιλιάνος έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Στην κορυφή της λίστας των τερματοφυλάκων που εξετάζονται να αποτελέσουν τον διάδοχο του Κοβαλέφσκι κάτω από τα δοκάρια του Ηρακλή βρίσκεται ο Σέρτζιαν Μπλάζιτς. Ο 27χρονος γκολκίπερ δεν έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στον Λεβαδειακό, επειδή δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Βοιωτούς. Το καλοκαίρι ο Μαυροβούνιος μένει ελεύθερος και η περίπτωση του φαντάζει εξαιρετική για τον «Γηραιό».

Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να έχουν προσεγγίσει ήδη τον παίκτη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να του κατατεθεί επίσημη πρόταση. Ο Μπλάζιτς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον γερμανικών ομάδων, κάτι που αποτελεί εμπόδιο για τους «κυανόλευκους». Επιθυμία του παίκτη είναι να βρεθεί κάποια ομάδα που θα πληρώσει άμεσα τον Λεβαδειακό και να μην περιμένει μέχρι το καλοκαίρι.

Ταυτόχρονα στον Ηρακλή ελπίζουν ότι ο Σίλβα Κλέιτον θα απαντήσει θετικά στην πρότασή τους, αν και ο Βραζιλιάνος έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Ο 26χρονος παίκτης βρίσκεται στο «στόχαστρο» του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ο Κλέιτον περιμένει τη Χέρα να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της.

«Τελειώνουν» Κοβαλέφσκι και Ντιέ

Το καλοκαίρι ή μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ηρακλή. Πριν από μερικές ημέρες έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ και ζητούσε να του καταβληθούν τα χρήματα που του οφείλονται. Στον «Γηραιό» αναφέρουν ότι θα δώσουν τα χρήματα στον παίκτη και αν έρθει άμεσα κάποια πρόταση για εκείνον, τότε θα τον παραχωρήσουν. Διαφορετικά, θα μείνει μέχρι τις 31 Ιουνίου στην ομάδα.

Εν τω μεταξύ, σύντομα θα υπάρξει «διαζύγιο» ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Σερζ Ντιέ, κάτι που στο ποσό της αποζημίωσής του. Οι Θεσσαλονικείς δίνουν στον Αφρικανό 105.000 ευρώ, αλλα εκείνο ζητάει περισσότερα. Το παίκτη καλοβλέπουν φέρονται να καλοβλέπουν η Ξάνθη, η Λάρισα και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x