Gossip

Σέρνει καράβι…

Στο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ το έχουμε ξεφτιλίσει το θέμα. Δεν είναι όμως καιρός για πισωγυρίσματα. Μας αρέσει το sex και επειδή επανειλημμένως μας έχετε αποδείξει ότι αρέσει και σε εσάς(βλέπε αναγνωσιμότητα που έχουν ανάλογα θέματα) δεν πρόκειται αυτό το κείμενο να λοξοδρομήσει. Θα κινηθεί στον… ίσιο, εύκολο και απαράλλακτο δρόμο. Θα ασχοληθεί με την κατηγορία (ή αν θέλετε με την επιδημία) των… δούλων.

Στο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ το έχουμε ξεφτιλίσει το θέμα. Δεν είναι όμως καιρός για πισωγυρίσματα. Μας αρέσει το sex και επειδή επανειλημμένως μας έχετε αποδείξει ότι αρέσει και σε εσάς(βλέπε αναγνωσιμότητα που έχουν ανάλογα θέματα) δεν πρόκειται αυτό το κείμενο να λοξοδρομήσει. Θα κινηθεί στον… ίσιο, εύκολο και απαράλλακτο δρόμο. Θα ασχοληθεί με την κατηγορία (ή αν θέλετε με την επιδημία) των… δούλων (λείπει το πρώτο συνθετικό της λέξης για ευνόητους λόγους και από εδώ και πέρα θα τους αποκαλούμε σερνοκαραβάκηδες).

Πνίγει το δίκιο τον Κώστα Τσούγκο

Ωραία ταινία το AVATAR. Είναι σημαντικό να βγαίνουν ταινίες αυτή την εποχή και να μη σου προκαλούν πλήξη και βαρεμάρα. Είναι όμορφο να βλέπεις ικανοποιημένες φάτσες ανθρώπων να βγαίνουν από το σινεμά και, παρά το γεγονός ότι έχει πιαστεί ο κώλος τους ύστερα από τρεις ώρες προβολής, να μη κλαίνε τα λεφτά τους, στους χαλεπούς οικονομικά καιρούς που ζούμε.

Αλλά ως εκεί, τίποτα παραπάνω.

Δεν πρόκειται να «μείνει» κάτι από το συγκεκριμένο φιλμ. Κλασικό, ανεπανάληπτο και ηδονιστικό Hollywood. Τρεις ώρες διασκέδασης με το ένα χέρι να κρατάει το burger(ή ποπ κορν) και το άλλο την xxl COCA COLA. Αυτά είναι γούστα.

Με μια ίσως πιο διαστροφική ματιά το AVATAR, για όσους το έχουν δει, να είναι ο «ύμνος» του σερνοκαραβάκια. Ο πρωταγωνιστής «πουλάει» την ανθρώπινη ψυχή του και μετατρέπεται σε αυτό το τερατόμορφο ον για να «κυνηγήσει» την Pocahontas(σε μοντέλο avatar), στα λιβάδια ενός άγνωστου και ανεξερεύνητου πλανήτη. Έκλεισε και η τρύπα στο σενάριο(«βάλαμε» σε αναπηρικό καροτσάκι τον πρωταγωνιστή στην προ- Avatar ζωή του για να υπάρχει το άλλοθι) και φύγαμε για τελικό. Εν κατακλείδι, «το μ… σέρνει το AVATAR».

Εξάλλου, και ο ορισμός του …δούλου αναφέρει το εξής: «Ανθρωποειδές αρσενικού φύλου, το οποίο είναι διατεθειμένο να κάνει οτιδήποτε, παρά τη θέλησή του, μόνο και μόνο επειδή του το ζήτησε κάποια κοπέλα, χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι η κοπέλα είναι όμορφη, ή ότι πρόκειται να παιχτεί κάποια φάση με αυτή. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τέτοια φαινόμενα οφείλονται στην απελπισία που προέρχεται από την αγαμία».

Μη μου πεις, λοιπόν, ότι διαβάζοντας την ερμηνεία δεν σου έρχεται στο μυαλό ο πρωταγωνιστής του AVATAR;

Η αλήθεια που κρύβει το συγκεκριμένο σενάριο δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Όλοι οι άνδρες που σέβονται τον εαυτό τους, έχουν μετατραπεί κάποια στιγμή σε AVATAR για να κυνηγήσουν την Pocahontas τους σε… βουνά και σε λαγκάδια.

Όσο κι αν δε γουστάρεις τα μπουζούκια, ρε αδερφέ, την ώρα που έχεις ανοικτή πρόσκληση από νινί(τρελό) που λιώνεις για πάρτι του, πρώτο τραπέζι πίστα στον Κιάμο, τι θα πεις; …Όχι;

Καλύτερα να σε πουν Moon- Slave, λοιπόν, παρά λαλάκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x