Stoiximan Super League

Γκώνιας: «Χρειάζεται ένας…γενικός αρχηγός»

Η απουσία ενός ανθρώπου –συνδετικού κρίκου των παικτών και του προπονητή με τη διοίκηση- είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα για τον φετινό Ολυμπιακό, σύμφωνα με δηλώσεις του Τάκη Γκώνια στον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6. «Δεν μ’ αρέσει να χτυπάω κάποιον που είναι ζαλισμένος και έτοιμος να…πέσει», σχολίασε για τον Ζίκο.

Η απουσία ενός ανθρώπου – συνδετικού κρίκου των παικτών και του προπονητή με τη διοίκηση- είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα για τον φετινό Ολυμπιακό, σύμφωνα με δηλώσεις του Τάκη Γκώνια στον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επέρριψε ευθύνες στον Ζίκο για την ήττα από την ΑΕΚ, ειδικά για την άδεια των εννέα ημερών που έδωσε στους παίκτες των ερυθρολεύκων. «Δεν μ’ αρέσει να χτυπάω κάποιον που είναι ζαλισμένος και έτοιμος να…πέσει», τόνισε με νόημα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Τάκης Γκώνιας στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6

-Για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Ολυμπιακό:

«Υπάρχει μεγάλο θέμα με τον Ζίκο. Κυρίως με τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι τώρα. Πρέπει να κάνουμε μεγάλη συζήτηση. Πιστεύω ότι στον Ολυμπιακό λείπει ένας άνθρωπος σας γενικός αρχηγός, ο οποίος να ξέρει από ποδόσφαιρο και καλά την ομάδα και να είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους παίκτες και στον προπονητή με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Δεν γίνεται ο Σωκράτης Κόκκαλης να ασχολείται με θέματα που βγαίνουν στη δημοσιότητα όπως οι προπονήσεις.

Το πιο τραγικό, όμως, είναι οι εννέα ημέρες άδεια που πήραν οι παίκτες στις γιορτές. Δεν γίνεται ο Νταρμπισάιρ, που είναι τραυματίας τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, να παίρνει εννέα ημέρες άδεια. Ούτε ο Ντιόγο. Πρέπει να προετοιμαστείς να έναν πολύ δύσκολο γύρο.

Όλοι ξέρουμε ότι θα έπρεπε να αποκτηθούν παίκτες, αλλά τώρα δεν μπορούμε να μιλάμε συνεχώς για αυτά. Το θέμα είναι ότι γίνεται κακή διαχείριση. Δεν είναι δυνατόν ο Στολτίδης να μένει εκτός αποστολής. Πρέπει να πάρει μία κασέτα και να δει τον παίκτη. Όχι μόνο ο Ζίκο, αλλά ο κάθε προπονητής πρέπει να το κάνει αυτό.

Εάν υπήρχε ένας άνθρωπος όπως είπα προηγουμένως, τότε πολλά θα είχαν αποφευχθεί. Μπορούμε να πούμε πολλά για τον Ζίκο. Δεν μου αρέσει όμως να χτυπάω κάποιον που είναι ζαλισμένος και έτοιμος να πέσει».

-Για τη νίκη της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη»

«Δεν θέλω να μειώσω σε καμία περίπτωση τη νίκη της ΑΕΚ. Εγώ, όμως, δεν πιστεύω ότι νίκησε η ΑΕΚ, αλλά ότι έχασε ο Ολυμπιακός. Πιστεύω πως οποιαδήποτε ομάδα και να έπαιζε με τον Ολυμπιακό θα νικούσε. Δεν νομίζω ότι έγινε μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ. Και μιλάω καθαρά ποδοσφαιρικά. Πιστεύω ότι μπορεί να βελτιωθεί σαν ομάδα».

-Για τις άλλες ομάδες:

« Γίνονται τραγικά πράγματα και στις άλλες ομάδες. Δηλαδή, στην ΑΕΚ ο Τζεμπούρ ήταν παροπλισμένος. Είναι παίκτης σου; Ναι! Τότε δεν γίνεται να μην τον χρησιμοποιείς. Έχεις καλύτερο; Όχι»!

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Δεν βρίσκω κάτι να πω. Ειλικρινά είναι δύσκολο. Θα ήθελαν να βρω παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω στον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Το θέμα είναι στον προπονητή. Πιστεύω ότι ο Χριστοδουλόπουλος και ο Ταχτσίδης είναι οι πιο ταλαντούχοι παίκτες στην Ελλάδα. Είναι καθαρόαιμα, αλλά δεν βλέπω τον άνθρωπο που θα τους βοηθήσει. Ας τους δούμε να τους δώσουν τις ευκαιρίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x