Stoiximan Super League

Εκτός κλίματος ο Ζίκο

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μάζεψε σήμερα τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια προκειμένου να τους μεταφέρει τη δυσαρέσκεια της διοίκησης και των οργανωμένων οπαδών για την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την ίδια ώρα (15:30) όμως που ο Ζίκο είχε προγραμματίσει τη μεσημεριανή προπόνηση. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός εκνευρίστηκε ιδιαίτερα, μιας και δεν γνώριζε τίποτα, δείχνοντας να βρίσκεται εντελώς εκτός κλίματος.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μάζεψε σήμερα τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια προκειμένου να τους μεταφέρει τη δυσαρέσκεια της διοίκησης και των οργανωμένων οπαδών για την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την ίδια ώρα (15:30) όμως που ο Ζίκο είχε προγραμματίσει τη μεσημεριανή προπόνηση. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός εκνευρίστηκε ιδιαίτερα, μιας και δεν γνώριζε τίποτα, δείχνοντας να βρίσκεται εκτός κλίματος.

Κάκωση ο Μήτρογλου

Απών από την αναμέτρηση με τους «βυσσινί» θα είναι ο Ντουντού, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο, όπως και ο Λούα Λούα, η μπλε κάρτα του οποίου δεν έχει σταλεί ακόμα. Τις υπηρεσίες και του Αβραάμ Παπαδόπουλου θα στερηθεί ο Βραζιλιάνος τεχνικός των «ερυθρολεύκων», αφού ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών.

Τα καλά νέα για τους Πειραιώτες ήρθαν από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Μαρέσκα, που ήταν αρνητική. Ο Ιταλός μέσος προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, όπως και ο Μέλμπεργκ, ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της ομάδας και στη συνέχεια έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές.

Η 19μελής αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Λεντέσμα, Όσκαρ, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντάρμπισιρ, Ντιόγο, Μήτρογλου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης, Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x