Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Ανοιχτό του Γκόμες…

Δεν έχει αποκλειστεί ακόμη η πιθανότητα ο ΠΑΟΚ να κάνει την έκπληξη με τον Νούνο Γκόμες. Το όνομα του επιθετικού της Μπενφίκα απασχολεί τους ανθρώπους του «Δικέφαλου», αλλά δεν είναι το μοναδικό που βρίσκεται στη λίστα τους. Χωρίς τους Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σορλέν και Μουσλίμοβιτς θα αγωνιστούν οι Θεσσαλονικείς απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) στην έδρα του Λεβαδειακού. «Το φετινό πρωτάθλημα να το κατακτήσει μία άλλη ομάδα από τον Ολυμπιακό!», δήλωσε ο Φιλομένο.

Δεν έχει αποκλειστεί ακόμη η πιθανότητα ο ΠΑΟΚ να κάνει την έκπληξη με τον Νούνο Γκόμες. Το όνομα του επιθετικού της Μπενφίκα απασχολεί τους ανθρώπους του «Δικέφαλου», αλλά δεν είναι το μοναδικό που βρίσκεται στη λίστα τους. Ο Πορτογάλος, όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές, έχουν προταθεί στους Θεσσαλονικείς και εξετάζονται από τους Σάντος, Κονσεϊσάο και Βρύζα.

Οι τρεις άνδρες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν τον παίκτη που ψάχνουν και το «αγκάθι» στην υπόθεση του Γκόμες έγκειται στις οικονομικές του απαιτήσεις. Αν ο 32χρονος άσος υποχωρήσει, τότε δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να φέρει ακόμη έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή στην Τούμπα. Εξάλλου, ο Σάντος έχει τονίσει ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε μεταγραφή μόνο και μόνο για να πούμε ότι κάναμε κάποια κίνηση».

Μόνο με μία αλλαγή…

Χωρίς τους Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σορλέν και Μουσλίμοβιτς θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) στην έδρα του Λεβαδειακού. Ο Φερνάντο Σάντος δεν θα αλλάξει πολλά πράγματα στην ενδεκάδα σε σχέση με το νικηφόρο (1-0) παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα, ο Σαβίνι θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Κοντρέρας και οι υπόλοιποι δέκα παίκτες αναμένεται να είναι οι ίδιοι που αντιμετώπισαν επιτυχώς και τους Νεοσμυρνιώτες πριν από τρεις μέρες.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς, έχοντας μπροστά τους Αραμπατζή, Σαβίνι, Μαλεζά και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τους Βιεϊρίνια (δεξιά) και Κουτσιανικούλη (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Παπάζογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Φωτάκης, Κριστιάνο, Φιλομένο, Μουν, Σνάουτσνερ και Βερόν.

Μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα, η αποστολή του ΠΑΟΚ θα πάει και πάλι οδικώς στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και θα πετάξει για τη Θεσσαλονίκη στις 00:30' μετά την εξυπηρέτηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών να καθυστερήσουν για αυτόν τον λόγο την τελευταία πτήση προς τη Θεσσαλονίκη.

Φιλομένο: «Όχι στον Ολυμπιακό!»

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Λούσιο Φιλομένο «το φετινό πρωτάθλημα να το κατακτήσει μία άλλη ομάδα από τον Ολυμπιακό»! Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε στον «Extrasport» για το σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και τόνισε ότι «θα πρέπει να παίξουμε και να κερδίσουμε ένα ακόμη παιχνίδι σε έναν ακόμη πόλεμο που μας περιμένει».

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Φιλομένο:

«Θα πρέπει να παίξουμε και να κερδίσουμε ένα ακόμη παιχνίδι σε έναν ακόμη πόλεμο που μας περιμένει. Πολύς κόσμος μπορεί να πει ότι πρέπει να νικήσουμε εκεί στη Λιβαδειά, αλλά σήμερα στο ποδόσφαιρο πολλές ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης και τακτικής. Ωστόσο το αυριανό (σ.σ.: σημερινό) παιχνίδι θα είναι μία απόδειξη για μας ότι είμαστε καλύτεροι στο γήπεδο απέναντι σε μία ομάδα που είναι δύσκολη να τη νικήσεις, ειδικά όταν παίζει στην έδρα της, που θα επιχειρήσει να παίξει δυνατά. Εμείς όμως θα πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο επί 90' και με ηρεμία να κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια έκανε το σχόλιό του για το φετινό πρωτάθλημα:

«Κατά την άποψή μου το πιο σημαντικό για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το φετινό πρωτάθλημα να το κατακτήσει μία άλλη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι το χρειάζεται ο κόσμος και θα είναι ό,τι καλύτερο και για τον κόσμο. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ, αλλά κάποιος άλλος αντί του Ολυμπιακού να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x