Stoiximan Super League

Live: SKODA Ξάνθη-ΠΑΟ 1-2(Τελικό)

Με γκολ του συνήθη ύποπτου, Τζιμπρίλ Σισέ από το 26’, ο Παναθηναϊκός προηγείται 1-0 της SKODA στην Ξάνθη, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Δυνατό παιχνίδι με σκληρά μαρκαρίσματα στα Πηγάδια, παρών και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης.

90'+ 4' Λήξη της αναμέτρησης

90’ Κίτρινη κάρτα για τον Χριστοδουλόπουλο.

89’ ΓΚΟΛ 2-1 η Ξάνθη. Ο Σουάνης από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε ιδανικά και μείωσε το σκορ για τους γηπεδούχους

88’ ΓΚΟΛ 2-0 ο Παναθηναϊκός. Σε μια αντεπίθεση του «τριφυλλιού» ο Σισέ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Γκσπούρνινγκ και αφού αρχικά τον πέρασε με υποδειγματικό τρόπο πλάσαρε προ κενής εστίας, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

85’ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Καραγκούνη ο Τζιόλης

85’ Ευκαιρία για την Ξάνθη. Από το σουτ του Έλιγκτον εκτός της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα

81’ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Βασιλακάκης πήρε τη θέση του Φλίσκα.

80’ Δοκάρι για την Ξανθή. Ο Τζάκι επιχείρησε το σουτ εντός της μεγάλης περιοχής των «πρασίνων» και αριστερά, η μπάλα αρχικά κόντραρε, στη συνέχεια βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Τζόρβα και κατέληξε κόρνερ.

78' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Λέτο ο Χριστοδουλόπουλος

77' Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό. Ο Καραγκούνης έβγαλε τη σέντρα και με προβολή ο Καντέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

73' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίνης αντί του Σαλπιγγίδη.

72' Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Σουάνης μπαίνει αντί του Λέιτε.

70' Κίτρινη κάρτα στον Φλίσκα για τράβηγμα στον Καραγκούνη.

64' Αλλαγή για την Ξάνθη. Φαμπιανέσι αντί του Λουτσιάνο.

62' Κίτρινη κάρτα στον Καραγκούνη για διαμαρτυρία.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, διατηρούν την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν ευκαιρίες.

46' Έναρξη του δευτέρου μέρους.

45'+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45' Ένα λεπτό θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

43' Προσπάθεια του Σισέ να ''κρεμάσει'' τον Γκσπούρνιγκ με πλασέ μέσα από την περιοχή, θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της SKODA.

40' Κίτρινη κάρτα θα δει ο Παπαδημητρίου για σκληρό μαρκάρισμα.

38' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Λέιτε για διαμαρτυρία.

33' Καλή στιγμή για την Ξάνθη με τον Λέιτε να πιάνει σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Τζόρβας σε καλή θέση, μπλοκάρει.

32' Κίτρινη κάρτα θα δει ο Κατσουράνης για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

28' Σουτ άπό τον Κατσουράνη από 30 μέτρα, περνάει ξυστά πάνω από το δοκάρι.

26' ΓΚΟΛ 0-1 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Από λάθος διώξιμο του Βάλλα, ο Σισέ γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και δεν δυσκολεύεται να ανοίξει το σκορ με βολ-πλανέ.

22' Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό. Ο Σισέ γίνεται αποδέκτης της μπάλας και μόνος ανάμεσα από πολλούς αντιπάλους κάνει σουτ από πλάγια και μακριά, η μπάλα κοντράρει στον Παπαδημητρίου και βρίσκει το δεξί δοκάρι του Γκσπούρνινγκ.

17' Πολυ καλό χτύπημα φάουλ του Λουτσιάνο, η μπάλα περνάει από το τείχος και φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τζόρβα.

12' Ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Παπαδημητρίου βρήκε ωραια τον Έλινγκτον μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που θα κάνει στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

10' Ο Σαλπιγγίδης βρίσκεται απέναντι στον τερματοφύλακα της Ξάνθης, αλλά υπό την πίεση του Τζάγκι, χάνει την ισορροπία του και στέλνει την μπάλα άουτ. Για πέναλτι διαμαρτύρονται οι ''πράσινοι''.

6' Κίτρινη κάρτα θα δει ο Λέτο για διαμαρτυρία.

3' Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ο Σισέ από τα αριστερά βγάζει στο Σαλπιγγίδη, αλλά αυτός δεν κάνει σωστό κοντρόλ μέσα στην περιοχή και η μπάλα φεύγει άουτ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκσπούρνιγκ, Παπαδημητρίου, Φλίσκας, Κωστούλας, Τζάγκι, Λέιτε (72' Λέιτε), Στρμπα, Έλινγκτον, Πόι, Βάλλας, Λουτσιάνο (64' Φαμπιανέσι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης (73' Νίνης), Λέτο, Σισέ.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας). Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Τάτσης (Ηπείρου).

Γήπεδο: Αθλητικό Κέντρο Skoda Ξάνθης (Πηγάδια).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x