Stoiximan Super League

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-2

Με τρεις βαθμούς στο «σακούλι» του φεύγει από τη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ, που νίκησε την τοπική ομάδα με 2-0 χάρις στα τέρματα των Ίβιτς και Λίνο. Οι Θεσσαλονικείς με μια δυναμική και μεστή εμφάνιση πήραν αυτό που ήθελαν, παρά το γεγονός ότι για τριάντα λεπτά αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα, εξαιτίας της αποβολής του Αραμπατζή.

Με τρεις βαθμούς στο «σακούλι» του φεύγει από τη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ, που νίκησε την τοπική ομάδα με 2-0 χάρις στα τέρματα των Ίβιτς και Λίνο.

Οι Θεσσαλονικείς με μια δυναμική και μεστή εμφάνιση πήραν αυτό που ήθελαν, παρά το γεγονός ότι για τριάντα λεπτά αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα, εξαιτίας της αποβολής του Αραμπατζή.

Με το σημερινό αποτέλεσμα έφτασαν στους 34 βαθμούς, παρέμειναν στην 3η θέση, σε απόσταση όμως δύο πόντων από τον Ολυμπιακό που παίζει αύριο. Οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να «χαροπαλεύουν» στην ζώνη του υποβιβασμού.

Αν έχεις Ίβιτς διάβαινε!

Το δίδυμο Ίβιτς-Βιεϊρίνια έχει «ξελασπώσει» ουκ ολίγες φορές την εφετινή σεζόν τον ΠΑΟΚ. Σε ένα γήπεδο όπως το δημοτικό της Λιβαδειάς, που ο αγωνιστικός χώρος θυμίζει χωράφι έπρεπε να κάνει την ίδια δουλειά. Οι δύο τους ανέλαβαν και σ’ αυτό το ματς δράση, έκαναν το 1-2 με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να πλασάρει ψύχραιμα μέσα από την περιοχή «νικώντας» τον Στρατηλάτη για να φέρει μπροστά στο σκορ τους Θεσσαλονικείς (11’). Δεν θα έφευγαν όμως τόσο απλά με το «διπλό».

Ο νεαποκτηθείς Γκονζάλες (δανεικός από την Βαλένθια) φρόντισε γρήγορα να δείξει μέρος των δυνατοτήτων του. Με μια εξαιρετική κάθετη μεταβίβαση έβγαλε σε θέση βολής τον Μπάρκογλου, που με προβολή προσπάθησε να φέρει να το ματς στα ίσια, η έξοδος όμως του Χαλκιά του έκλεισε το οπτικό πεδίο, με τον έμπειρο πορτιέρο να καθαρίζει την φάση πριν δημιουργηθεί κίνδυνος για την εστία του.

Η αποβολή «ζωντάνεψε» το παιχνίδι

Ο Αραμπατζής ξέχασε την κίτρινη κάρτα που είχε δεχθεί στο πρώτο μέρος και έπειτα από ένα άτσαλο μαρκάρισμα πήρε και δεύτερη (59’) φεύγοντας για τα αποδυτήρια. Εξέλιξη που αναπτέρωσε βάσιμα τις ελπίδες του Κίκε Ερνάντεθ και των παικτών για ανατροπή του σκορ. Δεν φρόντισαν όμως να φυλάνε και τα νότα τους, έτσι σε δύο αντεπιθέσεις «φωτιά» του Βιεϊρίνια, λίγο έλειψε να δεχθούν και δεύτερο γκολ.

Βέβαια όχι μόνο δεν εκμεταλλεύθηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που τους είχε χαρίσει η αποβολή του αμυντικού των φιλοξενούμενων, αλλά είδαν την εστία τους να παραβιάζεται και πάλι. Ο Λίνο εκτέλεσε το φάουλ, ο Στρατηλάτης ξεγελάστηκε από την πορεία της μπάλας και έτσι αυτή κατέληξε στα δίχτυα (82’).

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Κίκε Ερνάντεθ): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος (70' Μπράνκο), Ζησόπουλος, Μαρτορέλ (46' Σερζίνιο), Κόλτζος, Μπεγκόνια, Γκονζάλες, Ναπολεόνι, Μπάρκογλου, Σιστόν, Αλεξίου.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σαβίνι, Αραμπατζής, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Κουτσιανικούλης (66' Φιλομένο), Βιεϊρίνια (90+3’ Μουν), Ίβιτς, Παπάζογλου (62' Σνάουτσνερ).

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νίας), Τρύφων (Δράμας)
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x