Stoiximan Super League

Live: ΟΣΦΠ-Λάρισα 2-1 (Τελικό)

Ζωντανός στο κυνήγι του Παναθηναϊκού παρέμεινε ο Ολυμπιακός νικώντας με πολύ άγχος και σκορ 2-1 τη Λάρισα στο «Καραϊσκάκη». Μόνο για ένα δεκάλεπτο στο φινάλε του πρώτου μέρους ικανοποίησαν οι Πειραιώτες, σκοράροντας με τους Μαρέσκα (37’) και Γκαλέτι (39’). Καλύτεροι οι «βυσσινί» στην επανάληψη, μείωσαν στο 81’ με τον Ρομέου. Αποδοκιμασίες για τον Ζίκο και δυσαρέσκεια από την εξέδρα.

Ζωντανός στο κυνήγι του Παναθηναϊκού παρέμεινε ο Ολυμπιακός νικώντας με πολύ άγχος και σκορ 2-1 τη Λάρισα στο «Καραϊσκάκη». Μόνο για ένα δεκάλεπτο στο φινάλε του πρώτου μέρους ικανοποίησαν οι Πειραιώτες, σκοράροντας με τους Μαρέσκα (37’) και Γκαλέτι (39’). Καλύτεροι οι «βυσσινί» στην επανάληψη, μείωσαν στο 81’ με τον Ρομέου. Αποδοκιμασίες για τον Ζίκο και δυσαρέσκεια από την εξέδρα.

Το φιλμ του αγώνα

90+3 Λήξη του αγώνα με έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο.

86' Μεγάλη ευκαιρία για το 3-1. Ο Μαρέσκα σουτάρει λίγο μέσα από την περιοχή, αλλά ο Νταμπίζας αποκρούει προ του Βιέρα.

83' Τρίτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Λεντέσμα στη θέση του Λεονάρντο.

81' ΓΚΟΛ! Η Λάρισα μειώνει σε 2-1. Ο Ρομέου σουτάτει με το δεξί λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα χτυπά στο δεξί δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα.

79' Τελευταία αλλαγή για τη Λάρισα. Ο Βλασόπουλος αντί του Κυριακίδη.

78' Μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα. Ο Πούρι έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Κάσας τσίμπησε την μπάλα αλλά πλάσαρε άουτ

73' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Όσκαρ δίνει τη θέση του στον Ντιόγο. Ακούγονται χλιαρές αποδοκιμασίες για τον Βραζιλιάνο.

72' Καλή στιγμή για τη Λάτισα, με τον Ζέσους να γυρίζει όμορφα το σώμα του έξω από την περιοχή, αλλά να σουτάρει πάνω στον Νικοπολίδη.

66' Κίτρινη κάρτα στον Ρομέου για σκληρό μαρκάρισμα.

65' Δεύτερη αλλαγή για τη Λάρισα. Ο Ρικάρντο Ζέσους κάνει ντεμπούτο μπαίνοντας στη θέση του Ιγκλέσιας.

61' Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ντάρμπισαϊρ στη θέση του Μήτρογλου, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

60' Καλή στιγμή για τη Λάρισα. Ο Κάσας σε πολύ καλή θέση, αλλά το σουτ του Κάσας δεν είναι καλό.

57' Η Λάρισα έχει μπει με σαφώς πιο επιθετικές βλέψεις στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να έχει δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία.

46' Έναρξη του δευτέρου μέρους. Αλλαγή για τη Λάρισα, στη θέση του Κατσιαρού ο Φερέιρα

45' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

44' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Γκαλέτι, ο Βιέρα αποκρούει εντυπωσιακά.

42' Κοντά στο 3-0 ο Ολυμπιακός, αλλά ο Βιέρα αποκρούει την εξ επαφής κεφαλιά του Όσκαρ σε σέντρα του Τοροσίδη με το αριστερό.

39' ΓΚΟΛ! Ο Ολυμπιακός φτάνει γρήγορα και σε δεύτερο γκολ. Καλή ανάπτυξη από τους γηπεδούχους, ο Γκαλίτσιος κάνει το γύρισμα από τα δεξιά και ο Γκαλέτι σουτάρει. Η μπάλα κοντράρει στον Μελίσση και καταλήγει στα δίχτυα του για το 2-0.

37' ΓΚΟΛ! Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ. Ο Όσκαρ βγάζει την κάθετη πάσα στον Μαρέσκα που προωθείται και με πλασέ ανοίγει το σκορ.

29' Καλή αντεπίθεση από τη Λάρισα, ο Πούρι συγκλίνει και σουτάρει με το δεξί έξω από την περιοχή, η μπάλα περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

27' Πρώτο σουτ για τη Λάρισα, από τον Ιγκλέσιας με το αριστερό έξω από την περιοχή, η μπάλα χωρίς δύναμη περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νικοπολίδη.

25' Ο Ολυμπιακός έχει την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, αλλά αδυνατεί να βρει εύκολα διαδρόμους προς την εστία της καλά οργανωμένης στην άμυνα Λάρισας, καθώς λείπουν οι κάθετες πάσες.

19' Καλή συνεργασία Όσκαρ και Μήτρογλου, ο τελευταίος σουτάρει από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Βιέρα μπλοκάρει δίχως πρόβλημα.

14' Κίτρινη κάρτα στον Βιέρα για έντονες διαμαρτυρίες για λέιζερ που τον σημαδεύουν από την εξέδρα.

6' Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς. Ο Μήτρογλου μετά από πάσα του Όσκαρ βγαίνει απέναντι στον Βιέρα, αλλά κοντράρεται από τον Νταμπίζα και η μπάλα περνά κόρνερ έπειτα και από την παρέμβαση του τερματοφύλακα της Λάρισας.

1' Έναρξη του αγώνα. Αποδοκιμασίες κατά του Ζίκο κατά την εκφώνηση των συνθέσεων και όχι μόνο. Αρκετά τα κενά καθίσματα στις εξέδρες (περίπου 20.000 οι θεατές).

* Περίπου 20 λεπτά πριν τη σέντρα, λιγοστός κόσμος βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αντιδράσεις σε βάρος του Ζίκο.

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Γκαλίτσιος, Μαρέσκα, Όσκαρ, Τοροσίδης, Λεονάρντο, Γκαλέτι, Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Πάρντο, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Λεντέσμα, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Ντάρμπισαϊρ.

Λάρισα (Ουζουνίδης): Βιέρα, Νταμπίζας, Μελίσσης, Βελάσκο, Κατσιαρός, Ιγκλέσιας, Ρομέου, Κυριακίδης, Φλάβιο, Πούρι, Κάσας.

Στον πάγκο: Σερεμέτ, Φερέιρα, Βλασόπουλος, Μπαλλής, Ζέσους, Τριποτσέρης, Σιατραβάνης.

Διαιτητής: Ν. Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Βοηθοί: Δ. Ευθυμιάδης (Πιερίας), Μ. Καρσιώτης (Κορινθίας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x