Stoiximan Super League

Ζίκο: «Νίκες μέχρι το τέλος»

Χωρίς απώλειες βαθμών μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος πρέπει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δηλώσεις του Ζίκο, οι οποίες φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» χαρακτήρισε ‘’περίεργο’’ τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του με αντίπαλο τη Λάρισα και απέδωσε το …καρδιοχτύπι των τελευταίων λεπτών στην έλλειψη ρυθμού. Διάστρεμμα ο Μήτρογλου. Ήρθε η "μπλε" κάρτα του Λούα-Λούα.

Χωρίς απώλειες βαθμών μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος πρέπει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δηλώσεις του Ζίκο, οι οποίες φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του. «Ο Παναθηναϊκός αύξησε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς», πρόσθεσε.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» χαρακτήρισε ‘’περίεργο’’ τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του με αντίπαλο τη Λάρισα και απέδωσε το …καρδιοχτύπι των τελευταίων λεπτών στην έλλειψη ρυθμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζίκο στην επίσημη ιστοσελίδα του:

«Κάναμε πάλι ένα περίεργο ματς. Είχαμε κυριαρχήσει στα πρώτα λεπτά του αγώνα με την ΑΕΚ, και σήμερα –για άλλη μία φορά- είχαμε ένα θαυμάσιο πρώτο ημίχρονο στο οποίο πετύχαμε δύο γκολ. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα.

Παρόλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε το ρυθμό μας και υποφέραμε μέχρι να πάρουμε τη νίκη.

Αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Δεν πρέπει να έχουμε άλλη απώλεια εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός προηγείται με πέντε βαθμούς διαφορά και πρέπει να περιμένουμε να χάσουν βαθμούς για να επιστρέψουμε στην πρώτη θέση. Πρέπει να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος».

Διάστρεμμα ο Μήτρογλου

Μπορει ο Κώστας Μήτρογλου να αγωνίστηκε κατά της Λάρισας –παρά τις εκτιμήσεις για το αντίθετο- αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο να συμβεί και στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Νέα Καβάλα.

Ο διεθνής επιθετικός χτύπησε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΛ και αποχώρησε. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των «ερυθρόλευκων» κάνουν λόγο για διάστρεμμα.

Την Τρίτη ο Μήτρογλου θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητά του τραυματισμού, αλλά εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για διάστρεμμα, τότε πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση στο «Ανθή Καραγιάννη».

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Μήτρογλου δεν είχε προπονηθεί τις τελευταίες δύο ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Λάρισα λόγω ενός τραυματισμού. Τελικά, όμως συμμετείχε στην αποστολή αλλά και στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ήρθε η «μπλε» κάρτα!


Στο παιχνίδι με την Νέα Καβάλα είναι πολύ πιθανό να κάνει την επανεμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Λούα-Λούα. Την Κυριακή έφτασε το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής του παίκτη από την ομοσπονδία του Κατάρ. Έτσι ο επιθετικός από το Κονγκό έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Την Δευτέρα οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στις 15.30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x