Γενικά

Αντεμπαγιόρ: «Είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι»

Την αποστολή της εθνικής Τόγκο υποδέχθηκε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Γκίλμπερτ Ούνγκμπο, ύστερα από όσα συνέβησαν στην Ανγκόλα, μία ημέρα πριν από την έναρξη του Κόπα Άφρικα. «Είναι η πιο δυστυχισμένη ημέρα της ζωής μου. Είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι. Η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να αποχωρήσουμε από την διοργάνωση, επειδή η απειλή εξακολουθεί να υφίσταται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της ομάδας, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Την αποστολή της εθνικής Τόγκο υποδέχθηκε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Γκίλμπερτ Ούνγκμπο, ύστερα από όσα συνέβησαν στην Ανγκόλα, μία ημέρα πριν από την έναρξη του Κόπα Άφρικα.

Την βαθύτατη θλίψη του για όσα έγιναν στην Ανγκόλα, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός του Τόγκο, Γκίλμπερτ Ούνγκμπο, ο οποίος υποδέχτηκε την αποστολή της Εθνικής, μετά την αποχώρησή της από το Κόπα Αφρικα. Υπενθυμίζεται ότι το Τόγκο αποσύρθηκε από τη διοργάνωση, λόγω της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκε το πούλμαν της ομάδας (στην περιοχή Καμπίντα) από ένοπλους αγνώστους.

Από τα πυρά της οργάνωσης «Μέτωπο για την απελευθέρωση της Καμπίντα» (FLEC) έχασαν τη ζωή τους ο οδηγός του πούλμαν, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Κοτζοβι Ομπιλάλε, ο βοηθός προπονητή και ο εκπρόσωπος Tύπου.

«Είναι η πιο δυστυχισμένη ημέρα της ζωής μου. Είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι. Η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να αποχωρήσουμε από την διοργάνωση, επειδή η απειλή εξακολουθεί να υφίσταται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της ομάδας, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x