Stoiximan Super League

Κοντά σε Αράς ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του διεθνή Αλγερινού, Σαλίμ Αράς, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με την ομάδα της Μπαστιά.Η διοίκηση των Ιωαννίνων έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία μαζί του κι αν δεν προκύψει κάτι συγκλονιστικό, τότε μέσα στην εβδομάδα θα δούμε τον Αράς να ντύνεται στα «κυανόλευκα».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του διεθνή Αλγερινού Σαλίμ Αράς, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με την ομάδα της Μπαστιά.Η διοίκηση των Ιωαννίνων έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία μαζί του κι αν δεν προκύψει κάτι συγκλονιστικό, τότε μέσα στην εβδομάδα θα δούμε τον Αράς να ντύνεται στα «κυανόλευκα».

Ο Αλγερινός, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με τον Τζεμπούρ της ΑΕΚ, έχει στόχο να βρίσκεται το καλοκαίρι στο Μουντιάλ και θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ώστε να πείσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αλγερίας να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Ο Αράς είναι 28 ετών, έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται ως αριστερός χαφ-εξτρέμ, ενώ φέτος με την Μπαστιά έχει 13 (12 βασικός και 1 ως αλλαγή) συμμετοχές.Έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς το 2006-2007 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μαρσέιγ (5 συμμετοχές ως αλλαγή), το 2007-2008 είχε 7 συμμετοχές με την Μαρσέιγ (6 ως αλλαγή) παίζοντας μάλιστα και σε 3 ματς Champions League (σαν αλλαγή) και είχε και 16 συμμετοχές με την Τουλούζ (5 ως αλλαγή) στην οποία πήγε δανεικός για 6 μήνες. Το 2008-2009 έπαιξε ως δανεικός στη Ρεμς, στην οποία σε μία σεζόν είχε 15 συμμετοχές (3 ως αλλαγή) και πέτυχε 3 γκολ.

Επιμέλεια: Τάκης Παναγιωτακάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x