Super League 2

B’ Εθνική: Αν. Καρδίτσας- Αγροτικός Αστέρας 1-1(Τελικό)

Τον Αγροτικό Αστέρα υποδέχεται η Αναγέννηση Καρδίτσας στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού από το www.sportfm.gr.

Τον Αγροτικό Αστέρα υποδέχεται η Αναγέννηση Καρδίτσας στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού από το www.sportfm.gr.

90'+4' Λήξη της αναμέτρησης

89’ Αλλαγή για τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Καθάριος στη θέση του Τσούκλη

88’ Κίτρινη κάρτα στον Χατζηχρίστο της Αν .Καρδίτσας

88΄Κίτρινη κάρτα στον Σκλιοπίδη του Αγροτικού Αστέρα.

86’ Αλλαγή για τον Αγροτικό Αστέρα. Στη θέση του Στεφανίδη ο Γιέτβοβιτς.

85' Μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση. Ο Γκόγκας δεν κατάφερε να σπρώξει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα μπροστά στον Γιακουμή.

80’ ΓΚΟΛ 1-1 η Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Χατζηρίζος με κεφαλιά κατάφερε να νικήσει τον Γιακουμή και να φέρει την ισορροπία στο παιχνίδι.

77' Αλλαγή για τον αγροτικό Αστέρα. Στη θέση του Δεινόπαπα ο Ναλμπάντης

75' Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Κουτσόπουλος βρέθηκε εκτός θέσης, όμως ο Στεφανίδης του Αγροτικού Αστέρα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, η οποία αρχικά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε άουτ.

54' Κίτρινη κάρτα στο Δεινόπαπα του Αγροτικού Αστέρα.

50' Πιο δυνατά έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι, που όμως δεν έχουν καταφέρει να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Γιακουμή.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45'+1' Λήξη πρώτου μέρους

30’ ΓΚΟΛ 1-0 ο Αγροτικός Αστέρας. Ο Κουτσόπουλος αρχικά απέκρουσε την μπάλα στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπλαζέφσκι, όμως στην επαναφορά με δεύτερη προσπάθεια ο παίκτης των φιλοξενούμενων κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ της αναμέτρησης.

29’ Ο Αγροτικός Αστέρας κέρδισε πέναλτι. Ο Αγγελόπουλος μάρκαρε αντικανονικά τον Στεφανίδη στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι, δείχνοντας παράλληλα και κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Αναγέννησης.

25' Αναγκαστική αλλαγή για την Αν. Καρδίτσας. Στη θέση του Βέλα Τζούνιορ ο Χατζηρίζος.

1' Έναρξη της αναμέτρησης

Αναγέννηση Καρδίτσας(Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Φέρστερ, Μάριαν, Βέλα Τζούνιορ, Βούκοβιτς, Μελαμπιανάκης, Γκόγκας, Μπουντούρης, Διγκόζης

Αγροτικός Αστέρας(Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος, Μπάρμπας, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Δεινόπαπας, Χασιώτης, Μπλαζέφσκι, Στεφανίδης, Τσούκλης

Διαιτητής: Φωτιάδης(Καστοριά)
Βοηθοί: Δημητριάδης, Στυλιάδης(Καστοριά)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x