Stoiximan Super League

Προσεχώς… μεταγραφές!

Μεταγραφικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα στον Ολυμπιακό. Στην κορυφή της σχετικής λίστας των Πειραιωτών είανι τα ονόματα του Νέρι Καστίγιο, του Νάτσο Σκόκο και του Χεσούς Ντατόλο, των οποίων οι υποθέσεις φαίνεται ότι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να κλείσει το θέμα του Καστίγιο, ενώ σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να περιμένουν την απάντηση της ΑΕΚ για τον Σκόκο. Τι συμβαίνει με τον Ντατόλο.

Μεταγραφικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα στον Ολυμπιακό. Στην κορυφή της σχετικής λίστας των Πειραιωτών είανι τα ονόματα του Νέρι Καστίγιο, του Νάτσο Σκόκο και του Χεσούς Ντατόλο, των οποίων οι υποθέσεις φαίνεται ότι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να κλείσει το θέμα του Νέρι Καστίγιο. Ο διεθνής Μεξικανός φέρεται να εξασφάλισε την ελευθέρας του από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο τον Σωκράτη Κόκκαλη για να συντονίσει τη μεταγραφή του. Οι Ουκρανοί ζητούν λίγο πάνω 1,5 εκατ. ευρώ (ετησίως) για να τον παραχωρήσουν ενάμιση χρόνο με τη μορφή δανεισμού, ενώ ο 25χρονος παίκτης θα πάρει τα μισά χρήματα από όσα έπαιρνε στη Σαχτάρ.

Όσον αφορά το ζήτημα του Σκόκο, χθες το βράδυ είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να γίνεται παίκτης του Ολυμπιακού. Ωστόσο, καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν επιβεβαίωνε κάτι τέτοιο. Κάποιοι υποστήριζαν ότι το συγκεκριμένο θέμα θα τεθεί στη Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ στις 18 Ιανουαρίου. Εν τω μεταξύ, το «Φως» αναφέρει ότι σήμερα η «Ένωση» θα απαντήσει στους «ερυθρόλευκους» για τον 24χρονο άσο. Η αρχική πρόταση των νταμπλούχων Ελλάδας ήταν 1,5 εκατ. ευρώ συν ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Στον Ολυμπιακό κατανοούν ότι οι «κιτρινόμαυροι» δυσκολεύονται να παραχωρήσουν τον παίκτη, όμως ο εκπρόσωπός του τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο πελάτης του «δεν αισθάνεται καλά στην ΑΕΚ».

Για τον Ντατόλο, εκείνο που λένε οι Πειραιώτες είναι πως η μεταγραφή είναι στο χέρι τους και απλώς περιμένουν τι θα γίνει με τον Σκόκο και τον Καστίγιο. Κυρίως, όμως, με τον Σκόκο, διότι ο Καστίγιο δεν είναι αγωνιστικά έτοιμος. Υπάρχει περίπτωση να αποκτηθούν και οι τρεις, αλλά υπάρχει περίπτωση να αποκτηθούν δύο από τους τρεις.

Εκτός της Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπόκα Τζούνιορς ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Ντάτολο με τη μορφή δανεισμού. Η Νάπολι (στην οποία ανήκει) έχει αύριο έναν αγώνα για το Κύπελλο Ιταλίας και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν από Πέμπτη εξελίξεις στην υπόθεση του Αργεντινού. Ο μάνατζερ του Ντάτολο αναμένεται στην Ιταλία και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο θα έχει συνάντηση με τον πελάτη του.

* Βραζιλιάνικο δημοσίευμα της «Globoesporte» αναφέρει πως ο Έλτον Μπραντάο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βάσκο Ντα Γκάμα, αφού η Σάο Καετάνο απέρριψε την πρόταση τριών ομάδων. Ανάμεσα σε αυτές σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους και από τον Ολυμπιακό, που όμως πρόσφερε το 70% των χρημάτων που αξίωνε η ομάδα του 24χρονου φορ.

Στην Καβάλα και βλέπουμε…

Σε κάθε ματς θα δίνει «εξετάσεις» ο Ζίκο, ο οποίος παραμένει μέχρι νεωτέρας στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και το επόμενο «τεστ» θα είναι το κυριακάτικο παιχνίδι στην έδρα της Καβάλας. Αν και θεωρείτο σίγουρο ότι ο Βραζιλιάνος θα αποτελέσει παρελθόν, ο Σωκράτης Κόκκαλης αποφάσισε (από την Αμερική) να τον κρατήσει στον πάγκο της ομάδας.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών αναγνωρίζει ότι ο προπονητής είναι πάντα ο πρώτος υπεύθυνος για την εικόνα μιας ομάδας, όμως θεωρεί ότι και οι παίκτες φέρουν μερίδιο ευθύνης για τα άσχημα αποτελέσματα. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα και τότε αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για όλα τα φλέγοντα ζητήματα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο κ. Κόκκαλης θέλει να είναι ο ίδιος παρών, προκειμένου να πάει στου Ρέντη και να κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες.

* Σε ιατρικές εξετάσεις θα υποβληθεί εντός της ημέρας ο Κώστας Μήτρογλου, ώστε να φανεί το μέγεθος της σοβαρότητας του διαστρέμματος που υπέστη στον αγώνα με τη Λάρισα. Η συμμετοχή του διεθνούς επιθετικού για τον αγώνα με την Καβάλα είναι μέχρι στιγμής αμφίβολη και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θέλει να διαπιστώσει την ακριβή κατάσταση του προβλήματος του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x