Κώστας Νικολακόπουλος

Να διώξουμε τον αδελφό του Ζίκο!

Αυτοί που ξέρουν λένε ότι ο Εντού δεν είναι βοηθός του Ζίκο. Ο Ζίκο είναι βοηθός του Εντού! Σοβαρά τώρα.

Αυτοί που ξέρουν λένε ότι ο Εντού δεν είναι βοηθός του Ζίκο. Ο Ζίκο είναι βοηθός του Εντού! Σοβαρά τώρα.

Εντού είναι ο αδελφός του Ζίκο. Και βοηθός του Ζίκο-ο κοντούλης που βλέπουμε στον πάγκο πίσω από τον πάγκο και δίπλα στον 60χρονο γυμναστή του Βραζιλιάνου, τον Σαντάνα.

Ο Εντού, λοιπόν, είναι λένε οι γνωρίζοντες ο ιθύνων νους. Προφανώς αυτός έχει τις διάφορες φαεινές ιδέες. Τον Στολτίδη δεύτερο σέντερ φορ, τους τρεις στόπερ με τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη, τον Ντομί κόφτη με τον Άρη και τον Κατσικογιάννη να μην παίζει εκεί που πρέπει να παίζει (στο Χαριλάου) και να παίζει εκεί που δεν πρέπει να παίζει (με την ΑΕΚ).

Ε, τότε βρε παιδιά να μη διώξουμε τον Ζίκο, αλλά τον αδελφό του! Σοβαρά. Και στην Τουρκία, στη Φενέρμπαχτσε, τον αδελφό του δεν τον ήθελαν. Το έχει δηλώσει ο ίδιος ο Ζίκο τις προάλλες. «Μου είχε πει η Φενέρ να μείνω, όμως με άλλο βοηθό. Κι εγώ έφυγα».

Προφανέστατα οι Τούρκοι είδαν κι αποείδαν με τις…ωραίες ιδέες του ποδοσφαιράνθρωπου του Εντού και θέλησαν να τον ξεφορτωθούν. Εμείς τι κάνουμε…

Γιατί τώρα κάτι άλλο θα βρει να κάνει. Τον βλέπω να γυαλίζει το μάτι του με τον Ντάρμπισαϊρ, που δεν ακουμπάει την μπάλα, όντας ακόμη ανέτοιμος. Τον βλέπω να τον βάζει βασικό στην Καβάλα.

Δεν υπάρχει περίπτωση. Κάτι θα σκεφτεί πάλι ο Εντού να μας κάνει άνω κάτω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x