Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Δεν τον δίνουμε»

Κατηγορηματικοί παραμένουν οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ στο όργιο φημών περί πώλησης του Νάτσο Σκόκο σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό. «Δεν τον δίνουμε», αναφέρουν, ενώ αναμένεται να τοποθετηθούν και με ανακοίνωση επί του θέματος. Φουντώνουν τα σενάρια για απομάκρυνση Μπάγεβιτς. Ενδιαφέρον από Ίντερ και Τζένοα για Ταχτσίδη. Κρίσιμη μέρα για το ομολογιακό δάνειο. Αμφίβολοι με Ηρακλή Καφές και Νέμεθ.

Μπορεί οι φήμες περί πώλησης του Νάτσο Σκόκο σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό είτε την τρέχουσα περίοδο είτε το καλοκαίρι να οργιάζουν, μετά και τα όσα δήλωσε ο Έλληνας εκπρόσωπός του Παύλος Διαννής στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ωστόσο η στάση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ παραμένει αταλάντευτη. «Ο Νάτσο Σκόκο δεν πωλείται σε άλλη ελληνική ομάδα», τονίζουν αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο παραχώρησής του μόνο σε ομάδα του εξωτερικού εφόσον έρθει μία ικανοποιητική πρόταση. Μάλιστα το πιθανότερο είναι εντός της ημέρας να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ επί του θέματος.

Φουντώνουν τα σενάρια για απομάκρυνση Μπάγεβιτς

Εντείνεται η φημολογία περί αποπομπής του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την ΑΕΚ. Οι μέτοχοι δεν είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας και η νίκη επί του Ολυμπιακού πριν από έξι ημέρες δεν άλλαξε την άποψή τους. Θεωρούν πως παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα όφειλε να παρουσιάζει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και κάποιες πηγές μιλούν ακόμη και για ειλημμένη απόφαση αντικατάστασης του Σερβοέλληνα τεχνικού. Ήδη μάλιστα έχει αρχίσει η… διαδοχολογία, με τον Νίκο Κωστένογλου σε πρώτο πλάνο.

Ίντερ και Τζένοα για Ταχτσίδη

Ενδιαφέρον, που είναι πιθανό να επισημοποιηθεί σύντομα, για την απόκτηση του Παναγιώτη Ταχτσίδη έχει προκύψει σύμφωνα με τη «SportDay» από την Ίντερ και τη Τζένοα. Ο 19χρονος μέσος καθυστερεί να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που του έχει γίνει (για 3 ή 4 χρόνια έναντι περίπου 120.000 ευρώ ετησίως) περιμένοντας προφανώς κάτι καλύτερο από το εξωτερικό. Οι ιταλικές ομάδες, που συνηθίζουν να επενδύουν σε ταλέντα, φαίνεται να θεωρούν καλή περίπτωση τον υψηλόσωμο χαφ που τον Ιούνιο μένει ελεύθερος.

Περιμένουν απάντηση

Την απάντηση της «Morgan Stanley» στη νέα πρόταση που έχουν καταθέσει για ευνοϊκότερη ρύθμιση του ομολογιακού δανείου με άμεση αποπληρωμή ενός μεγάλου μέρους του, προκειμένου να αποδεσμευτούν οι μετοχές της ΠΑΕ, περιμένουν οι διοικούντες την ΑΕΚ. Η πρώτη απάντηση του τραπεζικού οργανισμού για καταβολή 1,8 εκατ. ευρώ από τα περίπου 5,9 εκατ. ευρώ του δανείου ήταν αρνητική, αλλά υπάρχει αισιοδοξία μετά τη νέα πρόταση που έγινε. Το ζήτημα αυτό είναι κομβικής σημασίας για τους μετόχους, που ήδη έχουν επιλύσει το πρόβλημα με την Puma και ετοιμάζονται να δαπανήσουν περίπου 11 εκατ. ευρώ ως το τέλος της σεζόν για να κλείσουν τις «τρύπες».

Αμφίβολοι με Ηρακλή Καφές και Νέμεθ

Στις επόμενες προπονήσεις θα κριθεί η συμμετοχή των Παντελή Καφέ και Κρίστιαν Νέμεθ στο ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο». Ο πρώτος συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο δεύτερος ένιωσε ενοχλήσεις και πάλι στον αστράγαλο και αποχώρησε από την προπόνηση της Δευτέρας. Επανέρχεται ο Γιάχιτς, που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ τα προβλήματα τραυματισμών των Καράμπελα και Ταχτσίδη δεν εμπνέουν ανησυχία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x