Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Διορία για Πόγκατετς

Παιχνίδι τακτικής φαίνεται ότι παίζουν στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Εμάνουελ Πόγκατετς. Οι «πράσινοι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να περιμένουν τουλάχιστον δέκα ημέρες, προκειμένου η Μίντλεσμπρο να υποχωρήσει και να παραχωρήσει τον Αυστριανό αμυντικό σε λογική τιμή. Όσον για τον «Κάτα» Ντίας, το «τριφύλλι» κρατάει στα υπ' όψιν του την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Χετάφε. «Όχι τώρα για Σκόκο», η ΠΑΕ.

Παιχνίδι τακτικής φαίνεται ότι παίζουν στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Εμάνουελ Πόγκατετς. Οι «πράσινοι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να περιμένουν τουλάχιστον δέκα ημέρες, προκειμένου η Μίντλεσμπρο να υποχωρήσει και να παραχωρήσει τον Αυστριανό αμυντικό σε λογική τιμή.

Το «τριφύλλι», μέσω του μάνατζερ του παίκτη, έχει καταστήσει σαφές ότι δεν προτίθεται να δώσει σε καμία περίπτωση τα 2 εκατ. ευρώ που ζητά η αγγλική ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε ότι η πρότασή του δεν θα υπερβαίνει τις 700.000 ευρώ.

Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό έλεγαν ότι «αν δεν έρθει τώρα ο Πόγκατετς, μπορεί να μην έρθει ούτε το καλοκαίρι. Τότε η αγορά θα είναι μεγαλύτερη και δεν υπάρχει λόγος να δεσμευτούμε από τώρα για το καλοκαίρι». Οι «πράσινοι» θα φέρουν τον 26χρονο στόπερ στην Ελλάδα μόνο αν διαπιστώσουν ότι η «Μπόρο» ενδέχεται να ρίξει τις απαιτήσεις της, σε μία μορφή πίεσης προς τους Άγγλους.

Εν τω μεταξύ, ο προπονητής της Μίντλεσμπρο, Γκόρντον Στράχαν, επιβεβαίωνε την απόκτηση του στόπερ της Σέλτικ Κάντγουελ, αλλά τόνισε ότι «δεν θα φύγει ο Πόγκατετς. Τον θέλω κι αυτόν και μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ».

Όσον αφορά την υπόθεση του «Κάτα» Ντίας, ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίζεται να έχει πολλές πιθανότητες για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Χετάφε, όμως δεν φαίνεται να έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη.

Από την πλευρά της, η ισπανική ιστοσελίδα elgetafe.com έγραφε χθες: «Ο Κάτα Ντίας δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ηδη έχει εκφράσει ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός για την απόκτησή του. Η Χετάφε, λοιπόν, αναζητεί εναλλακτικές επιλογές και στη λίστα της είναι ο Ελβετός αμυντικός της Αρσεναλ, Φιλίπ Σεντέρος. Είναι δύσκολη περίπτωση όμως, γι' αυτό εξετάζεται και ο 32χρονος Αργεντινός στόπερ, που έπαιζε παλιότερα στη Ρόμα, ο Λεάντρο Κουφρέ».

Για τον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος φημολογείται ότι βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού, η διοίκηση διέψευσε ότι ασχολείται με την περίπτωση αυτλη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Με επτά αλλαγές…

Με αρκετά νέα πρόσωπα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αυριανό (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Alpha) αγώνα με τον Πιερικό, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Hellas On Line. Ο Νίκος Νιόπλιας προτίθεται να προχωρήσει σε συνολικά επτά αλλαγές, ενώ θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Κλέιτον, Δάρλα, Πετρόπουλο και Τζιόλη.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο προπονητής του «τριφυλλιού», η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Δάρλα, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι, Τζιόλη, Κατσουράνη, Νίνη, Λέτο, Κλέιτον και Πετρόπουλο. «Μην τους υποτιμήσετε επειδή είναι ομάδα Β' Εθνικής. Βλέπετε τι γίνεται σε αυτόν τον θεσμό. Θέλω να είστε σοβαροί», τόνισε ο 44χρονος προπονητής.

* Στη μάχη του Κόπα Άφρικα με τη Μοζαμβίκη ρίχνεται σήμερα ο Σιμάο Μάτε Ζούνιορ. Η εθνική ομάδα του νεαρού μέσου του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει (20:15, Eurosport) το Μπενίν (ενώ στον όμιλο υπάρχουν η Αίγυπτος και η Νιγηρία).

* Τελικά στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ελίνι Δημούτσος. Οι Αγρινιώτες που κέρδισαν τον παίκτη, θα καλύψουν το συμβόλαιο που έχει με τον Παναθηναϊκό και θα μπει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, αλλά μόνο σε περίπτωση ανόδου της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x