Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα: Κοντά σε Ραντοσάβλιεβιτς

Μετά τον Μίρνες Σίσιτς, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι κοντά σε έναν ακόμη Σλοβένο. Ο λόγος για τον 30χρονο μέσο Αλεξάντερ Ραντοσάβλιεβιτς, που είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας του. «Ναυάγησε» του Τζάκα, υπογράφει ο Αράς. Κοντά σε συμφωνία με τη Σιένα για δανεισμό του τερματοφύλακα Ιβάνοφ.

Μετά τον Μίρνες Σίσιτς, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι κοντά σε έναν ακόμη Σλοβένο. Ο λόγος για τον μέσο Αλεξάντερ Ραντοσάβλιεβιτς. Ο 30χρονος άσος, που έλυσε τη συνεργασία του με τη ρωσική Τομ Τομσκ, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στον ηπειρώτικο σύλλογο, που του έχει καταθέσει μία καλή πρόταση.

Το 2009 είχε 27 συμμετοχές και 3 γκολ στο ρωσικό πρωτάθλημα, ενώ είναι 13 φορές διεθνής έχοντας σημειώσει και 1 γκολ με το εθνόσημο. Μάλιστα, έπαιξε σε όλη τη διάρκεια και των δύο αγώνων μπαράζ της Σλοβενίας με τη Ρωσία, μέσω των οποίων η εθνική ομάδα της χώρας του εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Ραντοσάβλιεβιτς, ο ΠΑΣ έπαψε να ασχολείται με την περίπτωση του Βόσνιου Ανέλ Τζάκα. Αντίθετα, εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Σαλίμ Αράς. Ο 27χρονος Αλγερινός αριστερός εξτρέμ είναι από χθες στα Γιάννενα και θα υπογράψει για έξι μήνες, με προοπτική επέκτασης του συμβολαίου για ένα χρόνο.

«Κλείνει» Ιβάνοφ

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Μιχαήλ Ιβάνοφ. Ο 20χρονος τερματοφύλακας θα αποκτηθεί για έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού από τη Σιένα, μετά και τη θετική εισήγηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του στην ιταλική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x