Stoiximan Super League

Κάτω τα χέρια από τον Σκόκο!

Έντονη ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα λεγόμενα του Έλληνα εκπροσώπου του Νάτσο Σκόκο, Παύλου Διαννή, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Οι μέτοχοι καθιστούν σαφές πως «…ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται σε καμία ελληνική ομάδα», ενώ επέδωσαν εξώδικο με το οποίο ζητούν από τον μάνατζερ του Αργεντινού να ανακαλέσει τα περί οφειλών προς τον ποδοσφαιριστή. , τόνισε στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 ο μανατζερ του Ταχτσίδη.

Έντονη ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα λεγόμενα του Έλληνα εκπροσώπου του Νάτσο Σκόκο, Παύλου Διαννή, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Οι μέτοχοι καθιστούν σαφές πως «…ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται σε καμία ελληνική ομάδα», ενώ επέδωσαν εξώδικο με το οποίο ζητούν από τον μάνατζερ του Αργεντινού να ανακαλέσει τα περί οφειλών προς τον ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, τον κατηγορούν για προσωπικές επιδιώξεις αναφορικά με το μέλλον του Σκόκο και για απαξίωση του κύρους της ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ σε δύο σημεία της ανακοίνωσης της τονίζει ότι δεν διαπραγματεύεται και δεν πουλάει τον Σκόκο σε άλλη ελληνική ομάδα, αφήνοντας, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησής του αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό.

Το συμβόλαιο του Νάτσο Σκόκο με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2011.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Με εξώδικο που επέδωσε στον κ. Παύλο Διαννή, η ΠΑΕ ΑΕΚ τον καλεί να ανακαλέσει εντός 24 ωρών το περιεχόμενο των απαράδεκτων και συκοφαντικών δηλώσεών του, που στόχο είχαν να πλήξουν το κύρος και τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΕΚ και να της επιβάλλουν αποφάσεις που εξυπηρετούν ενδεχομένως τις δικές του επιδιώξεις. Σε διαφορετική περίπτωση η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει ότι θα προβεί στην άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός της.

Του επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «ισχυριστήκατε αναληθώς ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει χρήματα στον πελάτη σας από την εργασιακή μας σχέση, όταν γνωρίζετε πολύ καλά ότι ουδεμία ληξιπρόθεσμη ανεξόφλητη απαίτηση υφίσταται από τη πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ, επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να εμφανίζετε μια εικόνα οικονομικής ασυνέπειας της ΠΑΕ έναντι του ποδοσφαιριστή που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Επιπλέον, τονίζεται ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να μειώνει και να απαξιώνει το κύρος ενός συλλόγου με τόσα χρόνια ιστορίας και προσφοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αυθαίρετες εκτιμήσεις σε σχέση με το τι συνιστά πρόοδος στη καριέρα ενός ποδοσφαιριστή.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον υπαινιγμό του ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ πιθανόν συζητά και διαπραγματεύεται με άλλες ελληνικές ομάδες για την παραχώρηση του Νάτσο Σκόκο, τονίζουμε κατηγορηματικά ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται σε καμία ελληνική ομάδα. Το έχουμε ξαναπεί και το επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά. Δεν έχουμε καμία πρόταση αλλά ακόμη κι αν είχαμε δεν το συζητάμε καν
».

Φουντώνουν τα σενάρια για απομάκρυνση Μπάγεβιτς

Εντείνεται η φημολογία περί αποπομπής του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την ΑΕΚ. Οι μέτοχοι δεν είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας και η νίκη επί του Ολυμπιακού πριν από έξι ημέρες δεν άλλαξε την άποψή τους. Θεωρούν πως παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, όφειλε να παρουσιάζει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και κάποιες πηγές μιλούν ακόμη και για ειλημμένη απόφαση αντικατάστασης του Σερβοέλληνα τεχνικού. Ήδη έχει αρχίσει η… διαδοχολογία, με τον Νίκο Κωστένογλου σε πρώτο πλάνο.

Περιμένουν απάντηση

Την απάντηση της «Morgan Stanley» στη νέα πρόταση που έχουν καταθέσει για ευνοϊκότερη ρύθμιση του ομολογιακού δανείου με άμεση αποπληρωμή ενός μεγάλου μέρους του, προκειμένου να αποδεσμευτούν οι μετοχές της ΠΑΕ, περιμένουν οι διοικούντες την ΑΕΚ. Η πρώτη απάντηση του τραπεζικού οργανισμού για καταβολή 1,8 εκατ. ευρώ από τα περίπου 5,9 εκατ. ευρώ του δανείου ήταν αρνητική, αλλά υπάρχει αισιοδοξία μετά τη νέα πρόταση που έγινε. Το ζήτημα αυτό είναι κομβικής σημασίας για τους μετόχους, που ήδη έχουν επιλύσει το πρόβλημα με την Puma και ετοιμάζονται να δαπανήσουν περίπου 11 εκατ. ευρώ ως το τέλος της σεζόν για να κλείσουν τις «τρύπες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x