Stoiximan Super League

Κούπερ: «Πολύ σημαντικό για μας το Κύπελλο»

Σίγουρος ότι ο Άρης θα είναι συγκεντρωμένος και θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Hellas On Line παρουσιάστηκε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρίνων». «Στόχος μας φυσικά είναι η κατάκτηση της νίκης, που θα μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου», τόνισε ο Αργεντινός προπονητής στο σάιτ του συλλόγου.

Σίγουρος ότι ο Άρης θα είναι συγκεντρωμένος και θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Hellas OnLine παρουσιάστηκε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρίνων». Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται αύριο τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 5ης φάσης της διοργάνωσης.

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και αυτό το γνωρίζουμε άπαντες στην ομάδα. Στόχος μας, φυσικά, είναι η κατάκτηση της νίκης, που θα μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο θεσμός του Κυπέλλου μάς ενδιαφέρει πάρα πολύ και θα προσπαθήσουμε μέσα στο γήπεδο να πάρουμε αυτό το οποίο θέλουμε.

Είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για την κατάκτηση του στόχου μας και με τη συνδρομή του κόσμου μας να φτάσουμε στην πρόκριση. Όλοι μαζί ενωμένοι θα κυνηγήσουμε με την απαιτούμενη προσοχή τη νίκη και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε
», ανέφερε ο Αργεντινός προπονητής.

Όσον αφορά τον Ρονάλντο Γκιάρο, ο Κούπερ αποφάσισε ο Βραζιλιάνος αμυντικός να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στις 31 Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Στο κυριακάτικο παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα θα απουσιάσει ο Κριστιάν Νασούτι, ενώ ο Μεντί Ναφτί δεν θα αγωνιστεί στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη.

* 800 εισιτήρια για τον αγώνα με τα Γιάννενα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x