Stoiximan Super League

Ηλιάδης: «Αισιοδοξούμε για τη συνέχεια»

Παρά τη βαριά ήττα (4-2) από τον Άρη στον Ηρακλή αισιοδοξούν για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας, όπως δήλωσε ο Στέλιος Ηλιάδης, κατά τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής της Superleague. «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ που έρχεται είναι δύσκολο όμως μία νίκη θα είναι το καλύτερο φάρμακο για την συνέχεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 23χρονος μέσος. Στη διάθεση του Σάββα Κωφίδη επανήλθε ο Περπερίδης.

Παρά τη βαριά ήττα (4-2) από τον Άρη στον Ηρακλή αισιοδοξούν για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας, όπως δήλωσε ο Στέλιος Ηλιάδης, κατά τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής της Superleague.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να παίρνω αυτό το βραβείο από έναν βετεράνο ποδοσφαιριστή που όλοι θαυμάζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε το γκολ μου. Το καλό ήταν ότι κέρδισε η ομάδα και με το δικό μου και με τα άλλα δύο γκολ. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος μέσος και μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Προερχόμαστε από μία ήττα σε ένα τοπικό ντέρμπι που μας στενοχώρησε πολύ. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ που έρχεται είναι δύσκολο όμως μία νίκη θα είναι το καλύτερο φάρμακο για την συνέχεια. Θα δούμε με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια. Εξαρτάται από την δική μας απόδοση αν θα μπορέσουμε να κερδίσουμε ή όχι».

Καταλήγοντας, ο Ηλιάδης στάθηκε στο μέλλον της ομάδας, ύστερα από τις διοικητικές ανακατατάξεις: «Όταν υπάρχουν εξωαγωνιστικά προβλήματα επηρεάζονται οι παίκτες. Εμείς πρέπει να τα αφήσουμε έξω όμως αυτά γιατί βρισκόμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο και πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Αν δεν είμαστε ενωμένοι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Επέστρεψε ο Περπερίδης

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Περπερίδης τέθηκε στη διάθεση του Σάββα Κωφίδη, αφού κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ιάκομπ επέστρεψε στις προπονήσεις του «Γηραιού» και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, αφού στο παιχνίδι με τον Άρη υπέστη κάκωση στο γόνατο. Εξάλλου, ο Ρουμάνος επιθετικός δεν θα αγωνιστεί στους αγώνες με ΑΕΚ και Λάρισα, καθώς είναι τιμωρημένος από κίτρινες κάρτες. Ο Ηλιάδης προπονήθηκε μόνος τους για προληπτικούς λόγους και δεν τίθεται θέμα με τη συμμετοχή του στο ματς κόντρα στην «Ένωση».

Από την πλευρά του, ο Μιλάνο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνεται στους προσαγωγούς. Το ιατρικό επιτελείο εκτιμά ότι ο Αργεντινός θα δώσει το «παρών» στη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Όσον αφορά τον Κοβαλέφσκι, ο Πολωνός συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και ο Πιλότο έκανε ειδική προπόνηση.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x