Γενικά

Πρωτοσέλιδα

Η αρνητική απάντηση της Νάπολι για την παραχώρηση του Χεσούς Ντατόλο και το ξαφνικό πρόβλημα του Λουτσιάνο Γκαλέτι κυριαρχούν σήμερα (13/01) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο να πουληθεί ο Σκόκο σε άλλη ελληνική ομάδα. Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκονται οι κινήσεις που κάνουν στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Η αρνητική απάντηση της Νάπολι για την παραχώρηση του Χεσούς Ντατόλο και το ξαφνικό πρόβλημα του Λουτσιάνο Γκαλέτι κυριαρχούν σήμερα (13/01) στα περισσότερα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.
Παράλληλα, οι εφημερίδες ασχολούνται και με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο να πουληθεί ο Σκόκο σε άλλη ελληνική ομάδα.
Επίσης, ψηλά στη θεματολογία βρίσκονται οι κινήσεις που κάνουν στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Ειδικότερα:

«Αγωνία για Γκαλέτι», είναι ο κεντρικός τίτλος της SportDay και αναφέρεται στο ξαφνικό πρόβλημα του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ενώ η Εξέδρα αποκαλύπτει «τα έγγραφα που αντάλλαξε η ΠΑΕ με Allianz και Κοζώνη».

Το Goal News αναφέρει «Ομολογία-σοκ του Νοτιά στους Ενωσίτες της Νέας Υόρκης: “Μόνο ο Μελισσανίδης”», ενώ ο «Φίλαθλος» λέει «Μύλος με Σκόκο».

Το «Φως» γράφει «“Έρχεται ο Ντατόλο”, λένει Νάπολι και Ολυμπιακός, “Δεν έρχεται”, δηλώνει ο μάνατζέρ του!», ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει «“Φρενάρει” τον Ντατόλο ο… φόβος του Μαραντόνα!».

Η «Ώρα των Σπορ» γράφει «Ξεκάθαρη δήλωση του Πέτρου Παππά: “Ο Ντούσκο θα φύγει όποτε θέλει αυτός”», ενώ το «Score Live» αναφέρει «Κάτω τα… ξερά σας από τον Σκόκο!».

Τέλος, η «Πράσινη» γράφει «Φουλ για νταμπλ!», ενώ η Derby News αναφέρει «Γερά για Σκόκο». Από την πλευρά της, η Γάτα αποκαλύπτει «την υπόσχεση του Νέρι Καστίγιο στον Σωκράτη Κόκκαλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x