Stoiximan Super League

Τα πρώτα «εισιτήρια»

Με τέσσερα παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της φάσης των «16» του Κυπέλλου Hellas On Line. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πιερικό στο Ολυμπιακό Στάδιο και οι «πράσινοι» αναμένεται θα παραταχθούν με αρκετές στη σύνθεσή τους. Άρης-Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός-Καβάλα και Καλλιθέα-Τρίκαλα τα υπόλοιπα ματς του σημερινού προγράμματος.

Με τέσσερα παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της φάσης των «16» του Κυπέλλου Hellas On Line. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πιερικό στο Ολυμπιακό Στάδιο και οι «πράσινοι» αναμένεται θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους.

Την ίδια ώρα, ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είχε φύγει με το «διπλό» (1-0) από το «Κλεάνθης Βικελίδης» (στις 12 Δεκεμβρίου).

Αγώνας μεταξύ ομάδων της Superleague θα πραγματοποιηθεί και στη Λιβαδειά, όπου η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Καβάλα. Το σημερινό πρόγραμμα συμπληρώνεται με το ματς Καλλιθέα-Τρίκαλα.

Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 17:00. Οι υπόλοιποι τέσσερις αγώνες της 5ης φάσης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης φάσης του Κυπέλλου

Τετάρτη 13/1 (17:00)

Καλλιθέα - Τρίκαλα
Παναθηναϊκός - Πιερικός
Άρης - Αστέρας Τρίπολης
Λεβαδειακός - Καβάλα

Τετάρτη 20/1 (17:00)

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα
Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ
Skoda Ξάνθη - Ολυμπιακός Βόλου
Θρασύβουλος - Πανιώνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x