Stoiximan Super League

Θετικά μηνύματα για Γκαλέτι

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό για την κατάσταση της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, το πρόβλημα του Αργεντινού εντοπίζεται στα νεφρά, και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί κίνδυνο για την καριέρα του. Καθησυχαστική η ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου. Ο παίκτης θα το αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή. Όλο και πιο κοντά ο Καστίγιο, που πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό για την κατάσταση της υγείας του Λουτσιάνο Γκαλέτι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, το πρόβλημα του Αργεντινού είναι αντιμετωπίσιμο και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί κίνδυνο για την καριέρα του. Το πρόβημα εντοπίζεται στα νεφρά και ο παίκτης θα το αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Καθησυχαστική είναι και η ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του παίκτη έγινε έντονη χθες, όταν πριν από την προπόνηση της ομάδας ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά ο Αργεντινός. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πριν την προπόνηση της Τρίτης, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ένιωσε και πάλι έντονους πόνους και από το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» θεωρήθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί ο παίκτης για εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Ο Γκαλέτι υποβάλλεται και σήμερα σε εξετάσεις και το βέβαιο είναι πως ο Ζίκο δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αργεντινού για το παιχνίδι με τη Νέα Καβάλα.

Πέρασε από τα γραφεία ο Καστίγιο

Συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε το πρωί της Τετάρτης ο Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός άσος φέρεται να παρουσίασε έγγραφα από τη Σαχτάρ, που ανοίγουν το δρόμο της επιστροφής του. Αυτό θα συμβεί αν ολοκληρωθεί η συμφωνία του Ολυμπιακού με την ουκρανική ομάδα, η οποία ζητεί περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για να αποδεσμεύσει τον Καστίγιο, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2011.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x