Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα: Αναστόπουλος… η επιστροφή;

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αλλαγή προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η διοίκηση του ηπειρώτικου συλλόγου αποφάσισε να απομακρύνει τον Ευθύμη Γεωργούλη και βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις προπονητές, με τον Νίκο Αναστόπουλο να είναι φαβορί. Η πρόσληψη προπονητή αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη και όλα δείχνουν πως ο 52χρονος τεχνικός θα καθίσει για πέμπτη φορά (!) στον πάγκο του ΠΑΣ

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αλλαγή προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η διοίκηση του ηπειρώτικου συλλόγου αποφάσισε να απομακρύνει τον Ευθύμη Γεωργούλη και βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις προπονητές, με τον Νίκο Αναστόπουλο να είναι φαβορί.

Η πρόσληψη προπονητή αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη και όλα δείχνουν πως ο 52χρονος τεχνικός θα καθίσει για πέμπτη φορά (!) στον πάγκο του ΠΑΣ. Στην ομάδα της Ηπείρου είχε εργαστεί το 1999, το 2004, το 2006 και το 2008.

Ο νέος προπονητής θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο γήπεδο των Ζωσιμάδων. Μέχρι να κλείσει το θέμα του διαδόχου του Ευθύμη Γεωργούλη, δεν αναμένεται να υπάρξει καμία νέα εξέλιξη στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x