Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Αγωνία για Γκαλέτι

Ολοκληρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι εξετάσεις στον Λουτσιάνο Γκαλέτι και τα αποτελέσματά τους, που θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας, θα δείξουν αν και πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα γήπεδα. Ποια είναι τα τρία σενάρια για το μέλλον του Αργεντινού, η ζωή του οποίου πάντως δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Επιστρέφει οριστικά ο Καστίγιο, ίσως και σήμερα οι ανακοινώσεις. .

Ολοκληρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι εξετάσεις στον Λουτσιάνο Γκαλέτι και τα αποτελέσματά τους, που θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας, θα δείξουν αν και πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα γήπεδα. Ευτυχώς, η ζωή του Αργεντινού εξτρέμ δεν διατρέχει κίνδυνο και το πρόβλημα που παρουσιάζει στη νεφρική του λειτουργία είναι αντιμετωπίσιμο με συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή. Οι καρδιές των «ερυθρολεύκων» επέστρεψαν στις θέσεις τους και πλέον το επόμενο ερώτημα είναι αν ο «Λούτσι» θα μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να ακολουθήσει την αγωγή που θα του δώσουν οι γιατροί και να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση για κάποιους μήνες, ώστε να φανεί πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του στη θεραπεία και εν συνεχεία να κριθεί αν μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα. Το ενδεχόμενο να εμφανιστεί σύντομα (σε ένα ή δύο μήνες) στους αγωνιστικούς χώρους ή να αποκλειστεί από τώρα το ενδεχόμενο να παίξει ξανά μπάλα συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Νέο ιατρικό ανακοινωθέν θα υπάρχει τις επόμενες ώρες, ενώ ο Γκαλέτι δεν αποκλείεται να πάρει εξιτήριο ακόμη και σήμερα.

Επιστρέφει ο Νέρι

Δεδομένη θεωρούν στον Ολυμπιακό την επιστροφή του Νέρι Καστίγιο μετά από δυόμισι χρόνια και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση. Μάλιστα ο παίκτης πέρασε και την Πέμπτη από τα γραφεία της ΠΑΕ για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας, με τους Πειραιώτες να δίνουν 1,5 εκατ. ευρώ στη Σαχτάρ για δανεισμό του Μεξικανού άσου για ενάμιση χρόνο. Θα οριστεί και μια οψιόν αγοράς, καθώς το καλοκαίρι του 2011 θα απομένει ένας χρόνος για τη λήξη του συμβολαίου του Καστίγιο με την ουκρανική ομάδα.

Σε ό,τι αφορά στον Νάτσο Σκόκο, στον Ολυμπιακό περιμένουν την έλευση του Αργεντινού μάνατζερ του παίκτη στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να ασκήσει ο τελευταίος πιέσεις στην ΑΕΚ για την παραχώρησή του.

Παίρνει θέση στην αποστολή ο Λούα Λούα

Η καλή παρουσία του Λούα Λούα στο φιλικό με τον Ιωνικό (3-1), όπου πέτυχε κι ένα γκολ, τον φέρνουν στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής στην Καβάλα. Ο Κονγκολέζος επιθετικός είναι σε καλή κατάσταση, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν κενά μεσοεπιθετικά με τις απουσίες των Μήτρογλου (εκτός για 10 μέρες) και Γκαλέτι (σίγουρα απών και ο Ντουντού), ενώ αμφίβολος είναι και ο Νταρμπισάιρ, που πήγε στην Αγγλία για να κάνει ένεση στους κοιλιακούς. Πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Μαρέσκα, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Λεονάρντο, Όσκαρ και Ντιόγο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x