Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ώρα αναδόμησης

Σημαντικές αποφάσεις παίρνουν οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο-εκτός απροόπτου-νέος πρόεδρος, Σταύρος Αδαμίδης. Σχεδόν ειλημμένη η απόφαση απομάκρυνσης του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αισιοδοξία για θετική απάντηση της «Morgan Stanley» για το δάνειο και άμεση καταβολή 6 εκατ. ευρώ από τους μετόχους. Έρχεται ο Αργεντινός μάνατζερ του Σκόκο.

Σημαντικές αποφάσεις παίρνουν οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο-εκτός απροόπτου-νέος πρόεδρος, Σταύρος Αδαμίδης. Σχεδόν ειλημμένη η απόφαση απομάκρυνσης του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αισιοδοξία για θετική απάντηση της «Morgan Stanley» για το δάνειο και άμεση καταβολή 6 εκατ. ευρώ από τους μετόχους. Έρχεται ο Αργεντινός μάνατζερ του Σκόκο. Προς διαζύγιο με Χουανφράν.

Όλα δείχνουν… απομάκρυνση

Η τοποθέτηση του Πέτρου Παππά για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς («θα φύγει όταν θέλει ο ίδιος») εξέπληξε αρκετούς εκ των συνεργατών του στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Πληροφορίες θέλουν τους μετόχους να βρίσκονται κοντά στην οριστική απόφαση για αντικατάσταση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και η δήλωση του κ. Παππά δεν αντανακλούσε αυτή την πρόθεση.

Όλα δείχνουν πως με την ανάληψη των καθηκόντων από τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ, που θα είναι εκτός απροόπτου ο Σταύρος Αδαμίδης, θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα. Μία από αυτές θα είναι και του προπονητή, ενώ φήμες θέλουν να απομακρύνονται ο Νίκος Θανόπουλος και ο (οικονομικός διευθυντής) Μιχάλης Δημαράκης.

Στο μεταξύ, μέχρι την Παρασκευή αναμένεται η απάντηση της «Morgan Stanley» στη νέα πρόταση για ρύθμιση του ομολογιακού δανείου με ευνοϊκότερους όρους και υπάρχει αισιοδοξία πως αυτή τη φορά θα είναι θετική. Το θέμα θα έχει «κλείσει» ως τη Δευτέρα, όταν και είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της ΠΑΕ, στην οποία και θα αποφασιστεί η άμεση καταβολή 6 εκατ. ευρώ από τους μετόχους για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Έρχεται ο μάνατζερ του Σκόκο

Στην Αθήνα αναμένεται την επόμενη εβδομάδα ο μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο, Μαρτίν Μοντέρο, και ο δικηγόρος του Ιβάν Ερνάντεθ, με προφανή σκοπό να διαλευκάνουν το μέλλον του πελάτη τους και να διερευνήσουν τις προθέσεις των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Κάποιες πηγές λένε πως ο Αργεντινός ατζέντης θα προσπαθήσει να ασκήσει πιέσεις για την πώλησή του την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, κάτι που βέβαια εξαρτάται από τους μετόχους. Οι τελευταίοι δεν δείχνουν διάθεση να απαντήσουν δημοσίως στον Έλληνα εκπρόσωπο του παίκτη, Παύλο Διαννή, μετά την τοποθέτησή του στο εξώδικο που του επιδόθηκε για τα όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τη Δευτέρα. Η απόφαση θα ληφθεί από τον Σταύρο Αδαμίδη, που λέγεται πως θα προσπαθήσει να χειριστεί διαφορετικά την υπόθεση και να κρατήσει τον 24χρονο άσο στην «Ένωση». Το θετικό είναι πως ο Νάτσο Σκόκο δείχνει ανεπηρέαστος από όσα συμβαίνουν γύρω του και η συμπεριφορά του στις προπονήσεις είναι άκρως επαγγελματική.

Ενδεκάδα με Καφέ

Ενδεκάδα… «Καραϊσκάκη» θα παρατάξει-όπως όλα δείχνουν-ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ματς με τον Ηρακλή το Σάββατο (19:00), καθώς επανέρχονται Καφές και Γιάχιτς από τραυματισμό και τιμωρία αντίστοιχα και θα πάρουν τις θέσεις των Μάκου και Γκέντσογλου. Οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι Αραμπατζής (λίγες οι πιθανότητες να επανέλθει ο Σάχα), Αραούχο, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Μαντούκα, Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο. Η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά τη σημερινή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x