Stoiximan Super League

Επιστολή διαμαρτυρίας 9.000 ατόμων στη ΝΕΤ για το ΟΣΦΠ-ΑΕΚ!

Υπογεγραμμένο κείμενο-διαμαρτυρία για τη μετάδοση του αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακός-ΑΕΚ στάλθηκε στον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, στο γραφείο του πρωθυπουργού και στα γραφεία της ΕΡΤ! Την επιστολή υπογράφουν 9.000(!) Έλληνες πολίτες, διαμαρτυρόμενοι για τη δημοσιογραφική κάλυψη του αγώνα.

Υπογεγραμμένο κείμενο-διαμαρτυρία για τη μετάδοση του αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακός-ΑΕΚ στάλθηκε στον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, στο γραφείο του πρωθυπουργού και στα γραφεία της ΕΡΤ! Την επιστολή υπογράφουν 9.000(!) Έλληνες πολίτες, διαμαρτυρόμενοι για τη δημοσιογραφική κάλυψη του αγώνα.

Αναλυτικά, το κείμενο που απεστάλη στον υπουργό:

«Προς: Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Παύλο Γερουλάνο

Κοιν.: Πρόεδρο ΕΡΤ
Κοιν: Γραφείο Πρωθυπουργού
Θέμα: Κείμενο Διαμαρτυρίας για ΕΡΤ


Με το παρόν ηλεκτρονικό μήνυμα θα θέλαμε να σας καταθέσουμε το παρακάτω κείμενο διαμαρτυρίας το οποίο μέσα σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας υπέγραψαν σχεδόν 9000 συμπολίτες μας, όλων των πολιτικών και οπαδικών
αποχρώσεων. Σας παρακαλούμε να το μελετήσετε και να μας ενημερώσετε σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε, ώστε να ικανοποιηθεί το δίκαιο, όπως πιστεύουμε, αίτημα ημών και όχι μόνο.

Με τιμή

AEK Internet Fan Club
http://www.aek.com
webmaster@aek.com
»


Η επιστολή.

Καταγγελία κατά της εθνικής τηλεόρασης.

Η ΕΡΤ είναι μια Δημόσια επιχείρηση που κατά μεγάλο μέρος τα έσοδα της προέρχονται από τον Ελληνικό λαό. Για το λόγο αυτό και σε ότι αφορά τον τομέα της ενημέρωσης και ειδησεογραφίας, η αυτονόητη υποχρέωση των συντελεστών των εκπομπών είναι να αντιμετωπίζουν όλους τους Έλληνες ισότιμα προσπαθώντας να παρουσιάσουν τα γεγονότα όσο το δυνατό πιό αντικειμενικά.

Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει στο αθλητικό τμήμα του σταθμού. Τόσο στις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις, όσο και στις σχετικές ενημερωτικές εκπομπές, οι σχολιαστές των αγώνων και οι παρουσιαστές των εκπομπών, ειδικότερα οι κ.κ. Αντώνης Κατσαρός και Παύλος Παπαδημητρίου, μεροληπτούν συστηματικά υπέρ της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και ενάντια σε όλες τις αντίπαλες Ελληνικές ομάδες στην ποδοσφαιρική διοργάνωση της Super League.

Κάναμε υπομονή αρκετό καιρό μήπως καταλάβουν το λάθος τους και διορθωθούν, αλλά δυστυχώς η κατάσταση αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει. Προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι δεν βρίσκονται σε κάποιο οπαδικό ή ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό αλλά στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Συμπεριφέρονται αλαζονικά, σαν να είναι αυτοί οι ιδιοκτήτες της ΕΡΤ, και πιθανότατα νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα.

Θεωρούμε λοιπόν απαράδεκτο να πληρώνουμε (και) εμείς τους προκλητικά παχυλούς μισθούς των κυρίων Κατσαρού και Παπαδημητρίου, ενώ αυτοί από την πλευρά τους να μην επιτελούν σωστά το έργο τους. Ζητάμε την απομάκρυνση τους από την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και την αντικατάσταση τους από δημοσιογράφους που μπορούν να ανταπεξέλθουν επάξια στον ρόλο του αντικειμενικού σχολιαστή και παρουσιαστή όπως επιβάλλεται.

Η εικόνα και η φωνή της ΕΡΤ μπαίνουν σε όλα τα σπίτια της Ελλάδας και είναι πολύ σημαντικό να γίνει αντιληπτό από όλους τους αρμόδιους ότι το περιεχόμενο των εκπομπών θα πρέπει να ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό όλους τους τηλεθεατές και όχι μόνο μια μικρή μερίδα αυτών. Είναι κρίμα να χαλάει η ομολογουμένως καλή εντύπωση που έχει ο κόσμος για την ΕΡΤ λόγω της συμπεριφοράς συγκεκριμένων υπαλλήλων της οι οποίοι όχι μόνο αμοίβονται πλουσιοπάροχα από το υστέρημα του Ελληνικού λαού αλλά δεν επιτελούν ούτε στο ελάχιστο το καθήκον τους.


Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x