Stoiximan Super League

Εντίνιο: «Έρχομαι σε μια αγαπημένη χώρα»

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Εντίνιο, αφού η Μάλαγα ανακοίνωσε το δανεισμό του. Ο 27χρονος φορ τα βρήκε με την ισπανική ομάδα (του χρωστούσε τα δεδουλευμένα δύο μηνών) και σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα "πέσουν" οι υπογραφές. «Έρχομαι για να υπογράψω στον ΠΑΟΚ. Έρχομαι σε μια αγαπημένη χώρα, εκεί που κέρδισα και τη συμμετοχή μου στην εθνική Πορτογαλίας», τόνισε στη «SportDay».

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Εντίνιο, αφού η Μάλαγα ανακοίνωσε το δανεισμό του. Ο 27χρονος φορ τα βρήκε με την ισπανική ομάδα (του χρωστούσε τα δεδουλευμένα δύο μηνών) και σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα "πέσουν" οι υπογραφές.

Ο δανεισμός του Εντίνιο θα είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα, αλλά ο 27χρονος ζητούσε όλα τα χρήματα που του όφειλε ο σύλλογός του (δύο μισθούς και ορισμένα πριμ) προκειμένου να μετακομίσει στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ομάδας του Σάντος. Τέλος καλό, όλα καλά όμως και όπως δήλωσε στη «SportDay» λίγο πριν τα μεσάνυχτα: «Έρχομαι για να υπογράψω στον ΠΑΟΚ. Έρχομαι σε μια αγαπημένη χώρα, εκεί που κέρδισα και τη συμμετοχή μου στην εθνική Πορτογαλίας. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα είμαι εκεί για να τελειώνουμε)».

Να θυμίσουμε ότι η ισπανική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για το ποσό των 230.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή για έξι μήνες, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς που θα φτάνει στο 1,2 εκατ. ευρώ. Ο Εντίνιο βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και μπορεί να τεθεί αμέσως στις υπηρεσίες του Φερνάντο Σάντος. Έτσι είναι πολύ πιθανό να του δοθεί χρόνος συμμετοχής στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο μεταξύ, ο Φερνάντο Σάντος επιβεβαίωσε, μιλώντας στο πορτογαλικό «Antena 1», το ενδιαφέρον για τον Νούνο Γκόμες, μία περίπτωση που όμως δεν απασχολεί πλέον τον ΠΑΟΚ μετά την απόκτηση του Εντίνιο. «Θα ήταν μία καλή προσθήκη, λόγω της εμπειρίας και της ικανότητάς του. Θα μας βοηθούσε και θα ταίριαζε στην ομάδα μας», τόνισε.

Περί Ζαγοράκη…

Οι διοικητικοί παράγοντες του ΠΑΟΚ σχεδιάζουν μαζί με το τμήμα μάρκετινγκ μια επικοινωνιακή καμπάνια, έτσι ώστε να ενδιαφερθεί ακόμα περισσότερος κόσμος και να αγοράσει μετοχές της ομάδας. Αυτό θα συμβάλει ουσιαστικά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στον ΠΑΟΚ, που παράλληλα θα αποκτήσει με αυτό τον τρόπο μια ισχυρή λαϊκή βάση. Στην προσπάθεια αυτή, επικεφαλής, ίσως, είναι ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο οποίος επιστρέφει δυναμικά στην ομάδα.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x