Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Δένει το «κανόνι»

Ένα από τα θέματα που καλείται να διευθετήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα η διοίκηση του Άρη είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Χαβιέ Κάμπορα, το οποίο λήγει το καλοκαίρι και αν θέλει μπορεί από τώρα να συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Ο 30χρονος επιθετικός έχει συμβάλει τα μέγιστα στη βελτίωση των επιθετικών επιδόσεων των «κιτρίνων», ενώ επί εποχής Έκτορ Κούπερ έχει σίγουρη θέση στην ενδεκάδα.

Ένα από τα θέματα που καλείται να διευθετήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα η διοίκηση του Άρη είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Χαβιέ Κάμπορα, το οποίο λήγει το καλοκαίρι και αν θέλει μπορεί από τώρα να συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει συμβάλει τα μέγιστα στη βελτίωση των επιθετικών επιδόσεων των «κιτρίνων», ενώ επί εποχής Έκτορ Κούπερ έχει σίγουρη θέση στην ενδεκάδα. Είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη τη φετινή σεζόν με εννέα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (8 στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο).

Ο Κάμπορα ήρθε τον περασμένο χειμώνα (είχε μείνει ελεύθερος από τη μεξικανική Πουέμπλα) και αμείβεται με περίπου 200.000 ευρώ. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι για να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς θα ζητήσει αύξηση των ετήσιων αποδοχών του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x