Stoiximan Super League

Γκαλέτι: «Η κατάσταση της υγείας μου είναι εξαιρετική»

Μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έβαλε ένα τέλος στα όσα γράφτηκαν για την κατάσταση της υγείας του. «Είναι εξαιρετική», αναφέρει ο Αργεντινός του Ολυμπιακού, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή και υποσχέθηκε: «Σύντομα θα επιστρέψω για να συνεχίσω να υπερασπίζομαι τη φανέλα μας». . Ακόμη δεν ήρθε το χαρτί για τον Καστίγιο.

Μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας (www.lucianogalletti.gr) ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έβαλε ένα τέλος στα όσα γράφτηκαν για την κατάσταση της υγείας του.

«Είναι εξαιρετική» αναφέρει ο Αργεντινός παίκτης του Ολυμπιακού σε γραπτή του δήλωση με την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση και υποσχέθηκε ότι… «σύντομα θα επιστρέψω για να συνεχίσω να υπερασπίζομαι τη φανέλα μας».

Αναλυτικά η δήλωση του Λουτσιάνο Γκαλέτι στην προσωπική του ιστοσελίδα:

«Ευχαριστώ όλον τον κόσμο για τα μηνύματα που μου έχει στείλει όλες αυτές τις μέρες και έχει ανησυχήσει για την κατάσταση της υγείας μου. Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω για την υπομονή σας. Προτίμησα να περιμένω και να δώσω εγώ ο ίδιος τις πληροφορίες από εδώ", ανέφερε αρχικά ο έμπειρος μέσος.

Η κατάσταση της υγείας μου είναι εξαιρετική και θα ξαναγυρίσω στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών την ερχόμενη εβδομάδα για τελευταίες συγκριτικές εξετάσεις. Θα είμαστε σε επικοινωνία και ένα μεγάλο ευχαριστώ φίλοι μου που είστε κοντά μου πάντα. Σύντομα θα επιστρέψω για να συνεχίσω να υπερασπίζομαι την φανέλα μας».

Το μεσημέρι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Και τότε, είχε δηλώσει αποφασισμένος να αφήσει γρήγορα πίσω του το πρόβλημα υγείας που του προέκυψε και να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο το συντομότερο δυνατό.

«Ευχαριστώ τους γιατρούς για τη φροντίδα τους όλες αυτές τις μέρες. Νιώθω καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξή του όλο αυτό το διάστημα. Πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα είμαι έτοιμος», τόνισε ο Αργεντινός εξτρέμ, που θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή το προσεχές διάστημα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της δυσλειτουργίας στα νεφρά του.

Εκτιμάται, πάντως, πως είναι δύσκολο έως απίθανο να αγωνιστεί ξανά φέτος ο 29χρονος άσος, ενώ από την πορεία της υγείας του, η οποία θα παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς, θα κριθεί αν και πότε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναμονή για Καστίγιο

Το χαρτί από την Σαχτάρ για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Καστίγιο περίμεναν την Παρασκευή στον Ολυμπιακό, αλλά μάταια. Από την ΠΑΕ δεν εκφράζεται καμία ανησυχία και περιμένουν πως το έγγραφο αυτό θα φτάσει το Σάββατο.

Ο Καστίγιο ακόμη δεν έχει περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, κάτι που θα μπορέσει να κάνει μόνο όταν έχουν στον Πειραιά το έγγραφο από την ομάδα της Ουκρανίας.

Δικός του ο Ντάτολο!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Χέσους Ντάτολο. Ο Αργεντινός αριστερός εξτρέμ απάντησε θετικά στην πρόταση των «ερυθρολεύκων» και ενδέχεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τη Νάπολι με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες και οψιόν αγοράς (σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ θα ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ).

Παρά το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν και το δέλεαρ που του πρόσφερε το πιο ανταγωνιστικό γαλλικό πρωτάθλημα, ο 26χρονος άσος προτίμησε την πολύ καλύτερη από οικονομικής πλευράς πρόταση του Ολυμπιακού και την προοπτική να αγωνιστεί στο Champions League (έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με την Μπορντό για τους «16»).

Με την προσθήκη του Ντάτολο και του Καστίγιο ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις κινήσεις του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, εκτός κι αν γίνει η έκπληξη με την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο. Η απόκτηση του Καστίγιο θα ανακοινωθεί μέχρι τη Δευτέρα και θα αφορά το δανεισμό του για ενάμιση χρόνο έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Η Σαχτάρ θα ορίσει οψιόν πώλησης του παίκτη στα 12 εκατ. ευρώ (!), ωστόσο στον Ολυμπιακό εκτιμούν πως θα μπορούν να επαναδιαπραγματευτούν το ποσό, μιας και με τη λήξη του δανεισμού του θα απομένει ένας χρόνος για να εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τους Ουκρανούς (λήγει τον Ιούνιο του 2012).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x