Stoiximan Super League

«Κουβέντα για Μελισσανίδη δεν έγινε ποτέ...»

Αναληθή και ανυπόστατα χαρακτηρίζει ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΚ στη Ν. Υόρκη, τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νίκο Νοτιά -στην κοπή της πίτας- να χαρακτηρίζει τον Δημήτρη Μελισσανίδη ως «μοναδική λύση για την ομάδα». Σε δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr o αντιπρόεδρος του συνδέσμου κ. Παντελής Καραγιώργης αναφέρθηκε στη δημόσια διάψευση του συνδέσμου για το θέμα και ξεκαθάρισε ξανά ότι ουδέποτε έγινε, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συζήτηση για τα διοικητικά του συλλόγου.

Αναληθή και ανυπόστατα χαρακτηρίζει ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΚ στη Ν. Υόρκη, τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νίκο Νοτιά -στην κοπή της πίτας- να χαρακτηρίζει τον Δημήτρη Μελισσανίδη ως «μοναδική λύση για την ομάδα». Σε δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr o αντιπρόεδρος του συνδέσμου της Αστόρια, κ. Παντελής Καραγιώργης, προκάλεσε όποιον διοχέτευσε τέτοιες πληροφορίες να το κάνει επώνυμα και ξεκαθάρισε ξανά ότι ουδέποτε έγινε, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συζήτηση για τα διοικητικά του συλλόγου.

Ο κ. Καραγιώργης τόνισε ότι η εκδήλωση είχε αποφασιστεί εκ των προτέρων να αντιμετωπιστεί ως γιορτή και, κατά συνέπεια, ουδέποτε έγινε οποιαδήποτε αναφορά στα θέμα των διοικητικών εξελίξεων. Εξήγησε, δε, ότι ο σύνδεσμος αναγκάστηκε να προχωρήσει σε δημόσια διάψευση, όχι για την αναφορά στον κ. Μελισσανίδη, αλλά για το ότι εκείνη βασίστηκε σε πράγματα που δεν ειπώθηκαν ποτέ.

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου της ΑΕΚ στη Ν. Υόρκη αποκάλυψε ότι, μέχρι να προκύψει το ενδιαφέρον του για την ΑΕΚ, δεν γνώριζε τον Μπομπ Κοζώνη, ενώ εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη του στον Νίκο Νοτιά και τις προθέσεις του για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Καραγιώργης στον Γιώργο Μαραθιανό

Για την εκδήλωση και το τι ακριβώς έγινε εκεί: «Αγαπάμε την ΑΕΚ, την πονάμε και εμείς που είμαστε στην Αμερική, μας ενδιαφέρει διπλάσια απ’ όσο αν ήμασταν στην Ελλάδα. Κάναμε μια πολύ «ζεστή» εκδήλωση, με οικογένειες, παιδιά -ούτε πρωτάθλημα να παίρναμε δεν θα υπήρχε τόσο όμορφο κλίμα.

Ο κ. Νοτιάς αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκλησή μας και παρευρέθηκε. Έμεινε πεντέμισι ώρες μαζί μας, είδαμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, συζητήσαμε για το αγωνιστικό κομμάτι και μοιραστήκαμε τη στεναχώρια μας. Επειδή, όμως, είχαμε αποφασίσει εκ των προτέρων ότι ειδικά εκείνη τη μέρα θα την αντιμετωπίζαμε ως γιορτή -και ως ευκαιρία να ξεφύγουμε λίγο από το καθημερινό κλίμα αβεβαιότητας της ομάδας- δεν έγινε ΚΑΜΙΑ απολύτως συζήτηση σχετικά με διοικητικά θέματα».

Για το αν ο Νίκος Νοτιάς θα μπορούσε να έχει μιλήσει για το «επίμαχο» θέμα, χωρίς να το αντιληφθούν άπαντες: «Ο κ. Νοτιάς ήταν μαζί μας όλη την ώρα. Φυσικά, μίλαγε με όλον τον κόσμο και ήταν ανοικτός σε όλους, ωστόσο αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω κατηγορηματικά είναι ότι ποτέ δεν έγινε συζήτηση για τα διοικητικά της ομάδας -πόσω μάλλον για τον κ. Μελισσανίδη. Εξάλλου, αν κάποιος υποστηρίζει ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο, να βγει και να το πει επώνυμα, όπως κάνω εγώ τώρα που βγαίνω και το διαψεύδω. Εμείς δεν «σοκαριστήκαμε» από τα λεγόμενα του κ. Νοτιά για τον κ. Μελισσανίδη, όπως αναληθώς αναφέρθηκε. Εμείς «σοκαριστήκαμε» όταν είδαμε το πρωτοσέλιδο που έλεγε αυτά τα πράγματα».

Για τον ακριβή λόγο που ο σύνδεσμος της Αμερικής αναγκάστηκε να προχωρήσει σε δημόσια διάψευση: «Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω αν εκείνος που μετέφερε μια τέτοια πληροφορία έχει κάποιο άλλο κίνητρο. Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με τον κ. Μελισσανίδη, μας είναι απόλυτα σεβαστός και δεν ξεχνάμε ότι επί των ημερών του η ομάδα μας κατέκτησε τρία πρωταθλήματα. Εμάς μας ενδιαφέρει να υπάρχει μια καλή διοίκηση στην ΑΕΚ, όποια κι αν είναι αυτή. Δεν μας ενόχλησε ότι έγινε αναφορά στον κ. Μελισσανίδη, αλλά ότι αυτό βασίστηκε σε κάτι που δεν ειπώθηκε ποτέ».

Για την υπόθεση Κοζώνη και το αν εκείνοι τον γνωρίζουν: «Ξέρουμε ασφαλώς για την υπόθεση του κ. Κοζώνη, όμως για τον ίδιο δεν γνωρίζουμε τίποτα. Εκείνος δραστηριοποιείται στο Σικάγο, εμείς είμαστε στη Ν. Υόρκη. Μέχρι να ενδιαφερθεί για την ΑΕΚ, ξέραμε τον κ. Κοζώνη, όσο τον ξέρατε κι εσείς».

Για την «επόμενη μέρα» στην ΑΕΚ και την άποψή του για τον Νοτιά: «Δεν έχω άποψη σχετικά με το τι πρέπει να γίνει από ‘δω και πέρα. Περιμένουμε όλοι το τα αποτελέσματα του ελέγχου και τη Γενική Συνέλευση, για να δούμε κι εμείς τι θα γίνει. Προσωπικά εμπιστεύομαι απόλυτα τον κ. Νοτιά, γιατί ξέρω πόσο πολύ αγαπάει την ΑΕΚ και είμαι σίγουρος ότι την πονάει όσο δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς. Δεν ξέρω γιατί γίνονται όλα αυτά, ξέρω όμως ότι, τουλάχιστον εκείνος, δεν έχει φύγει… Πάντα είμαι αισιόδοξος για την ΑΕΚ, γιατί είναι μεγάλη ομάδα και ξέρω πόσο πολύς κόσμος την αγαπάει. Ακόμα και 2-0 να χάνει στο γήπεδο, έχουμε μάθει να πιστεύουμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρει. Έτσι νιώθουμε εμείς εδώ την ομάδα μας και αυτό δεν αλλάζει ούτε στο θέμα των διοικητικών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x