Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Τελευταία προσπάθεια για Ντίας

Προσπάθεια να αποκτηθεί μέσα στην εβδομάδα ο στόπερ «killer» θα καταβάλουν οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό, ύστερα από την νίκη () της ομάδας επί του Πανθρακικού και το + 7 από τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» θα έρθουν σε επαφή με τη Χετάφε για την περίπτωση του Ντίας. Χθεσινοβραδινές φήμες ήθελαν το «τριφύλλι» να έχει συμφωνήσει με τον Ντουγκλάο της Καβάλας.

Προσπάθεια να αποκτηθεί μέσα στην εβδομάδα ο στόπερ «killer» θα καταβάλουν οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό, ύστερα από την νίκη (2-0) της ομάδας επί του Πανθρακικού και το + 7 από τον Ολυμπιακό.

Ψηλά στη σχετική λίστα του Νίκου Νιόπλια παραμένει το όνομα του «Κάτα» Ντίας, του οποίου η περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι. Οι παράγοντες του «τριφυλλιού» θα έρθουν σε επαφή με τη Χετάφε (εκεί ανήκει ο παίκτης), η οποία δεν τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού και φέρεται να αξιώνει περίπου 3 εκατ. ευρώ για την άμεση αποδέσμευσή του.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Αργεντινού αμυντικού λήγει το καλοκαίρι του 2011, αλλά δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται στα υπ’ όψιν των «πρασίνων». Όπως αναφέρει, μάλιστα, η «SportDay», υπάρχουν άλλες δύο λύσεις, οι οποίες είναι ακόμα πιο δύσκολες από τον Ντίας σε ό,τι αφορά το οικονομικό. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αλλά οι ομάδες τους δύσκολα θα τους παραχωρήσουν ως δανεικούς.

Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ φούντωσαν οι φήμες που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να έχει συμφωνήσει με τον Ντούγλας Φερέιρα Ντουγκλάο. Πρόκειται για τον 24χρονο αμυντικό της Καβάλας και οι «πράσινοι» φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του. Ωστόσο, δύσκολα θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Στο «τριφύλλι» αναζητούν τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν και δεν είναι σίγουρο ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.

Όσον αφορά το θέμα του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, η Λιόν δεν μπορεί να δώσει τώρα τον Γάλλο αμυντικό, επειδή η ομάδα ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών και οι απαιτήσει τους παίκτη σε πρώτη φάση κρίνονται ιδιαίτερα υψηλές. Δεν αποκλείεται, όμως, οι «πράσινοι» να εξετάσουν την περίπτωσή του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά το 2-0 επί του Πανθρακικού, αλλά δεν εφησυχάζουν. Μάλιστα, οι «πράσινοι» θεωρούν ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και τόνιζαν ότι τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος.

«Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά. Σε όλα τα παιχνίδια μπαίνουμε δυνατά. Θα προσπαθούμε να κερδίζουμε εμείς και το τι κάνει ο αντίπαλος είναι άλλο θέμα», τόνισε ο Σίλβα Κλέιτον.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Πετρόπουλος δήλωσε: «Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Οπως και την Τετάρτη με τον Πιερικό. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και θεωρώ ότι αν είμαστε όλοι υγιείς θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να περάσουμε τον Αρη, για να συνεχίσουμε το σερί των νικών».

«Είναι σημαντική η διαφορά. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη. Αυτό προβληματίζει τον αντίπαλο και αυτό ακριβώς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε. Ολα τα παιχνίδια θα τα βλέπουμε σαν τελικούς. Πρέπει να τα κερδίσουμε όλα για να βγούμε πρωταθλητές», ανέφερε ο Στέργος Μαρίνος.

«Ηταν μία σημαντική νίκη. Βάλαμε δύο γκολ και κάναμε αρκετές ευκαιρίες και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος επειδή στην αποστολή ήταν δώδεκα Ελληνες. Αυτή την εποχή αυτό είναι θετικό για τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο Γιώργος Καραγκούνης, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπογράμμισε:

«Παίξαμε σοβαρά και πήραμε μία ακόμα νίκη, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Οφείλουμε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος για να πετύχουμε το νταμπλ. Επίσης, θέλουμε να πάμε καλά και στο Europa League. Δεν το ξεχνάμε, είναι μία σημαντική διοργάνωση και θα παλέψουμε κι εκεί».

• Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει πρόταση από τη Σιένα για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Ενδιαφέρον από ομάδα της Ιταλίας υπάρχει για τον Αλέξανδρο Τζιόλη και είναι πιθανό να υπάρξει πρόταση μέχρι το τέλος του μήνα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x