Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Χωρίς Αδαμίδη!

Σε εξέλιξη εδώ και τρεις ώρες βρίσκεται η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, κατά την οποία κρίνεται το μέλλον της «Ένωσης». Η Συνέλευση άρχισε χωρίς τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος αναμένεται να είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας. Όπως έγινε γνωστό, με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, θα μπουν σύντομα στα ταμεία της ΑΕΚ 5-7 εκατ. ευρώ.

Σε εξέλιξη εδώ και τρεις ώρες βρίσκεται η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, κατά την οποία κρίνεται το μέλλον της «Ένωσης». Η Συνέλευση άρχισε χωρίς τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος αναμένεται να είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας. Ο λόγος φέρεται να είναι ότι δεν υπήρξε συμφωνία κατά τη χθεσινή του επαφή με τους υπόλοιπους μετόχους των «κιτρινόμαυρων».

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει νέα επαφή του 36χρονου δικηγόρου με τους μετόχους και ενδέχεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» με νέους όρους συνεργασίας. Ο τρόπος με τον οποίο θα διοικηθεί η ΑΕΚ θα γίνει γνωστός μετά το τέλος της Γ.Σ..

Στα γραφεία της ΠΑΕ επί της οδού Γράμμου έφτασαν από νωρίς ο Νίκος Θανόπουλος μαζί με την Αγγελική Αρκάδη. Στη συνέχεια ήρθαν και τα υπόλοιπα στελέχη. Το «παρών» δίνουν οι Θανόπουλος, Τροχανάς, Τόγελος, Καπετανόπουλος, Οικονομόπουλος, Δημαράκης, Γ. Χήνας, Κ. Χήνας, Κουμπάρος, Θεοδουλίδης και Κονιτσιώτη.

Όπως έγινε γνωστό, με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, θα μπουν σύντομα στα ταμεία της ΑΕΚ 5-7 εκατ. ευρώ, τα οποία θα λύσουν το πρόβλημα ρευστότητας και θα βοηθήσουν την ομάδα να ορθοποδήσει. Μέχρι το καλοκαίρι οι μέτοχοι θα βάλουν συνολικά 10-11 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει η «SportDay».

Ωστόσο, πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Θανόπουλο μετά το τέλος της Γ.Σ. να ανακοινώνει ότι ο κ. Αδαμίδης θα είναι ο πρόεδρος της «Ένωσης», όμως θα υπάρχει μια μεταβατική περίοδος. Όσον αφορά το θέμα του Μπάγεβιτς, οι μέτοχοι δεν φέρονται να μην συζητούν την απομάκρυνση του Σερβοέλληνα προπονητή από τον πάγκο της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, ο Νάσος Θανόπουλος φέρεται να πέτυχε έναν νέο ευνοϊκό διακανονισμό για την ΑΕΚ με τη Morgan Stanley για την αποπληρωμή του ομολογιακού δανείου. Το διευθυντικό στέλεχος της πολυεθνικής τράπεζας κατάφερε να γλιτώσει από την «Ένωση» 1,8 εκατ. ευρώ! Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να καταβάλουν 3,9 εκατ. ευρώ αντί 5,7 εκατ. ευρώ.

Έξω από το κτίριο βρίσκονται περίπου 30 οπαδοί της «Ένωσης», οι οποίοι αποδοκίμασαν τους μετόχους. Πάντως, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, αφού μία κλούβα των ΜΑΤ, άνθρωποι ιδιωτικής ασφάλειας (περίπου 20 ατόμων) και δέκα ένστολοι αστυνομικοί βρίσκονται μπροστά και πίσω από τα γραφεία. Η Συνέλευση πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών.

Μάλιστα, λίγη ώρα πριν από την έναρξη της Γ.Σ. υπήρξε ένα επεισόδιο, όταν κάποιος μικρομέτοχος προσπάθησε να μπει στην αίθουσα, αλλά τού είπαν πως δεν είχε καταθέσει έγκαιρα τα χαρτιά του. Μετά από παρέμβαση του κ. Δημαράκη το θέμα λύθηκε και ο μικρομέτοχος συμμετέχει στη Συνέλευση.

Νεότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x