Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Παγωμάρα!

Ο Ολυμπιακός, μετά και την ισοπαλία στην Καβάλα, έμεινε πίσω επτά βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και πλέον θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ακόμη πιο βαρύ το κλίμα για τον Ζίκο. Την Πέμπτη επιστρέφει στην Ελλάδα ο Σωκράτης Κόκκαλης και στη συνέχεια αναμένονται εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός μετά και την ισοπαλία στην Καβάλα έμεινε πίσω με εφτά βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και πλέον θα πρέπει να κάνει υπέρβαση για να καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ακόμη πιο βαρύ το κλίμα για τον Ζίκο. Την Πέμπτη επιστρέφει στην Ελλάδα ο Σωκράτης Κόκκαλης και στη συνέχεια αναμένονται εξελίξεις.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα μέσα στην ομάδα περίμεναν αυτή την εξέλιξη και στη χθεσινή αναμέτρηση με τους «Αργοναύτες». Οι «ερυθρόλευκοι» δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα και όσο περνούν οι αγώνες τα προβλήματα γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα. Από τη μεριά του, ο Ζίκο δεν δείχνει διατεθειμένος να παραιτηθεί και οι φήμες περί αντικατάστασής του έχουν αρχίσει και πάλι να φουντώνουν. Το πρώτο όνομα που ακούγεται για να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο τεχνικό είναι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Υπογράφει την Τρίτη ο Ντάτολο

Για την Τρίτη πήρε αναβολή η υπογραφή συμβολαίου του Ντάτολο, καθώς ο 24χρονος αριστερός εξτρέμ δεν ολοκλήρωσε τον κύκλο ιατρικών εξετάσεων. Ο παίκτης θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έχουν συμφωνήσει για οψιόν αγοράς 5,5 εκατ. ευρώ με την ιταλική ομάδα. Μάλιστα, ο Ντάτολο αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Εν τω μεταξύ, ο Αργεντινός δήλωσε στην «Ole»: «Ο μοναδικός λόγος που αποφάσισα να πάω στον Ολυμπιακό είναι επειδή ψάχνω ρυθμό και παιχνίδια για να φθάσω στο 100% στο Μουντιάλ. Θέλω να είμαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα όταν βγει η λίστα για τη Νότιο Αφρική και ήξερα ότι στην Ιταλία δεν είχα πολλές πιθανότητες για να παίξω και να τα καταφέρω στη Νάπολι».

Ερωτηθείς αν τον πήρε κανείς από την εθνική Αργεντινής για να του δώσει συμβουλές, απάντησε: «Οχι, είναι προσωπική επιλογή. Πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο για μένα και προέκυψε ο δανεισμός. Εξάλλου, πάω σε μια μεγάλη ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημά της και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον από αγωνιστικής πλευράς».

Καταλήγοντας, ο Ντάτολο ανέφερε: «Το ξέρω. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν λίγοι χαφ με τα δικά μου χαρακτηριστικά στον κόσμο και αυτό μου δίνει κίνητρο για να παίζω καλά και να είμαι στο 100% για το Μουντιάλ».

Όσον αφορά την υπόθεση του Νέρι Καστίγιο, ο Μεξικανός αισιοδοξεί ότι σήμερα θα έρθει το έγγραφο που απομένει για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τη Σαχτάρ. Ωστόσο, οι Πειραιώτες εμφανίζονται επιφυλακτικοί με όσα έχουν δει μέχρι στιγμής. Ο λόγος που καθυστέρησε να έρθει το συγκεκριμένο χαρτί είναι οι εκλογές που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο σαββατοκύριακο στον ουκρανικό σύλλογο. Ο «Πρωταθλητής» αναφέρει ότι το έγγραφο θα έρθει σίγουρα σήμερα και ο Καστίγιο θα επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του.

Νέες εξετάσεις ο Γκαλέτι

Σε νέες ιατρικές εξετάσεις θα υποβληθεί σήμερα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Συγκεκριμένα, θα γίνει ένας επανέλεγχος για να φανεί η κατάσταση της υγείας του Αργεντινού, μετά τις πρώτες ημέρες της θεραπείας που ακολουθεί. Οι γιατροί θέλουν να βγάλουν μία πιο ασφαλή άποψη και αν υπάρχει βελτίωση, τότε σημαίνει ότι η θεραπεία αποδίδει από το ξεκίνημά της.

Μπόκα για Λεντέσμα!

Για την απόκτηση του Κριστιάν Λεντέσμα ενδιαφέρεται η Μπόκα Τζούνιορς, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Τύπος στην Αργεντινή, και μάλιστα φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό, ο οποίος απάντησε ότι ο παίκτης κοστίζει δύο εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η Μπόκα δεν φαίνεται να το βάζει κάτω και θα επανέλθει προτείνοντας στους «ερυθρόλευκους» μία συμφωνία που θα περιλαμβάνει την αγορά από τον Ολυμπιακό ενός παίκτη τους.

Δουρέκας: «Είσαι στημένος»

Έξαλλος με τον Τάσο Κάκκο ήταν ο Κούλης Δουρέκας στο ημίχρονο του αγώνα με την Καβάλα. «Ηρθες εδώ για να μας τελειώσεις. Είσαι στημένος», είπε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Κερκυραίο διαιτητή. Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι ο Μουρ έπρεπε να αποβληθεί στη φάση του 3' με τον Τοροσίδη, ενώ τόνιζαν ότι «ή τίποτα δεν είναι ή κόκκινη. Αυτή η φάση δεν είναι κίτρινη». Επίσης, επισήμαναν ότι με τα συνεχή σφυρίγματά του δεν άφησε το παιχνίδι να αποκτήσει ρυθμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x