Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Δεν πετούν στα σύννεφα

Πλατιά ήταν τα χαμόγελα στην προπόνηση της Δευτέρας του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη (2-0) επί του Πανθρακικού. Ωστόσο, οι «πράσινοι» θεωρούν ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και τόνιζαν ότι τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος. Παρατηρήσεις από Νιόπλια για τη χαλάρωση. Ατομικό πρόγραμμα ο Λέτο.

Πλατιά ήταν τα χαμόγελα στην προπόνηση της Δευτέρας του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη (2-0) επί του Πανθρακικού. Ωστόσο, οι «πράσινοι» θεωρούν ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και τόνιζαν ότι τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος. Ο Νίκος Νιόπλιας θέλοντας να κρατήσει τους παίκτες του σοβαρούς και προσγειωμένους, έκανε παρατηρήσεις για τη χαλάρωση που παρουσίασαν μετά το δεύτερο γκολ απέναντι στον Πανθρακικό.

«Κατανοώ ότι είχαμε απέναντι μας μια μέτρια ομάδα και ήταν λογικό να χαλαρώσουμε, όμως δεν έπρεπε να συμβεί σε τέτοιο βαθμό. Ήρθε ο κόσμος να μας δει και μπορούσαμε να του προσφέρουμε καλύτερο θέαμα. Σε ανάλογες περιπτώσεις στο μέλλον επιβάλλεται να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να μην παρουσιάσουμε τέτοια εικόνα», είπε ο τεχνικός των «πρασίνων».

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Ακρίτες έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα παίζοντας δίτερμα, αρχικά με περιορισμούς και στη συνέχεια ελεύθερα. Τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν ο Μαχλελής και ο Ρουκάβινα, ενώ ο Λέτο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αφού πρώτα συμμετείχε στο ζέσταμα και στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Εν τω μεταξύ, στην προπόνηση της πρώτης ομάδας συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της «Golden Team» Φέτσης, Λιόλιος, Τσίγκρος και Λάντο Φούσου.

Να σημειωθεί ότι ο Τζόρβας και ο Καραγκούνης δεν έδωσαν το «παρών» στην σημερινή προπόνηση, αφού εξασφάλισαν άδεια από τον προπονητή τους. Την Τρίτη οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x