Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Γκαρσία, βασικός ο Εντίνιο

Ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ο Πάμπλο Γκαρσία στη σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, εν όψει του ματς Κυπέλου κόντρα στον Πανσερραϊκό την Τετάρτη στις Σέρρες. Η συμμετοχή του Ουρουγουανού μεσοαμυντικού είναι αμφίβολη, ενώ είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί ως βασικός ο Εντίνιο. Ο Πορτογάλος επιθετικός δοκιμάστηκε στο διπλό ως δεξιός επιθετικός, με τον Ίβιτς να παραμένει στην κορυφή της επίθεσης

Ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ο Πάμπλο Γκαρσία στη σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, εν όψει του ματς Κυπέλου κόντρα στον Πανσερραϊκό την Τετάρτη στις Σέρρες. Η συμμετοχή του Ουρουγουανού μεσοαμυντικού είναι αμφίβολη, ενώ είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί ως βασικός ο Εντίνιο. Ο Πορτογάλος επιθετικός δοκιμάστηκε στο διπλό ως δεξιός επιθετικός, με τον Ίβιτς να παραμένει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Σορλέν θα είναι αριστερά, με τον Κριστιάνο να κινείται πίσω τους.

Ατομικό σε έντονους ρυθμούς έκανε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ενώ Ντάριο Κρέσιτς, Λούσιο Φιλομένο και Μπρόυνο Τσιρίλο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Θανάσης Παπάζογλου. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στην Τούμπα.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x