Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ενίσχυση εκ Πορτογαλίας

Σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες του 21χρονου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Μιγκέλ Βιτόρ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ, ήρθε ο Ηρακλής. Παράλληλα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να πάρει δανεικό τον 23χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ-χαφ Αντρέ Μαρκές.

Σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες του Μιγκέλ Βιτόρ ήρθε ο Ηρακλής. Ο 21χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες των «αετών» της Λισαβόνας. Πέρυσι είχε 16 συμμετοχές αγωνιζόμενος ως στόπερ και δεξί μπακ, αλλά φέτος έχει παραγκωνιστεί από τον Ζόρζε Ζέσους μετρώντας μόλις 102 λεπτά σε επίσημα ματς.

Στο μεταξύ, ο Γηραιός θα προχωρήσει και σε μία άλλη προσθήκη από την πορτογαλική αγορά, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να πάρει δανεικό τον αριστερό μπακ-χαφ Αντρέ Μαρκές. Ο 23χρονος Πορτογάλος άσος έχει 6 συμμετοχές ως βασικός με τα «λιοντάρια» στο πρωτάθλημα καθώς και τέσσερις εμφανίσεις στην Ευρώπη, αλλά έχασε τη θέση του από τη στιγμή που ο Κάρλος Καρβαλιάλ αντικατέστησε τον Πάουλο Μπέντο.

Στο μεταξύ, ο 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός Καρλίνιος θα αρχίσει δοκιμές υπό το βλέμμα του Σάββα Κωφίδη κι εφόσον πείσει θα αποκτηθεί.

* Σε κατ’αρχήν συμφωνία με τους Σερζ Ντιέ και Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι για να λυθούν εξωδικαστικά οι διαφορές που υπάρχουν ήρθε η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής. Οι δύο παίκτες αναμένεται να εισπράξουν ένα ποσό μικρότερο από αυτό που διεκδικούσαν και να αποχωρήσουν αποσύροντας τις προσφυγές τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x