Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Ψάχνει αριστεροπόδαρο αμυντικό

Έναν κεντρικό αμυντικό που μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ αναζητά ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο προπονητής του Άρη θέλει να βρεθεί ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει σε περίπτωση ανάγκης το συγκεκριμένο κενό της ομάδας και να είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου.

Έναν κεντρικό αμυντικό που μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ αναζητά ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο προπονητής του Άρη θέλει να βρεθεί ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει σε περίπτωση ανάγκης το συγκεκριμένο κενό της ομάδας και να είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου. Εξάλλου, ο Κρίστι Βανγκέλι αποτελεί εναλλακτική λύση του Αράνο, αφού ο πρώτος έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι η φυσική θέση του είναι στη δεξιά πλευρά.

Το συγκεκριμένο θέμα χειρίζεται ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ, Αντόνιο Καλσάδο. Ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να αρέσει στον Κούπερ. Μια αξιόλογη περίπτωση Λατινοαμερικανού, η οποία είχε γίνει γνωστή την προηγούμενη εβδομάδα, παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες. Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Αρη διέψευδε κατηγορηματικά ότι ενδιαφέρεται για τον Ζερόμ Ροτέν, όπως έγραψαν χθες γαλλικά Μέσα.

Αγωνία για το κατηγορητήριο

Στον Αρη περιμένουν με αγωνία σήμερα να πάρουν στα χέρια τους το κατηγορητήριο που θα συντάξει η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για όσα έγραψαν στις εκθέσεις τους, εκτός από τον διαιτητή, ο παρατηρητής και η ΔΕΑΒ. Ο κίνδυνος τιμωρίας για τα επεισόδια στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι υπαρκτός.

Σε κάθε περίπτωση ο ΚΑΠ είναι ιδιαίτερα αυστηρός και τους «κίτρινους» περιμένει ένα βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα και στην περίπτωση που ο Αρης τιμωρηθεί με ποινή έδρας, θα την εκτίσει στο ματς με τον Πανθρακικό κι όχι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

* Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με δήλωσή του τόνισε ότι στο εξής θα απαγορευτούν οι μετακινήσεις οργανωμένων οπαδών μετά τα όσα έγιναν προχθές σε Καβάλα, Γιάννενα. Έτσι, ακυρώνεται πλέον η παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο ματς με τον Άρη (αν και είχαν εξασφαλιστεί 900 εισιτήρια για τους «πράσινους»).

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x