Κώστας Νικολακόπουλος

Όσκαρ, Λέτο και…Ζίκο!

Ο Λέτο πέρσι στο αποκορύφωμα της κόντρας του με τον Βαλβέρδε, είχε σουτάρει μία μπάλα στην προπόνηση κι αυτή είχε βρει ένα βοηθό του Ερνέστο. Νωρίτερα, στο περιθώριο ενός αγώνα με τον Πανθρακικό, ο Αργεντινός όταν έγινε αλλαγή, είχε φτάσει στον πάγκο και κλοτσούσε μπουκάλια

• Ο Λέτο πέρσι στο αποκορύφωμα της κόντρας του με τον Βαλβέρδε, είχε σουτάρει μία μπάλα στην προπόνηση κι αυτή είχε βρει ένα βοηθό του Ερνέστο. Νωρίτερα, στο περιθώριο ενός αγώνα με τον Πανθρακικό, ο Αργεντινός όταν έγινε αλλαγή, είχε φτάσει στον πάγκο και κλοτσούσε μπουκάλια.

• Στην Καβάλα, ο Όσκαρ όταν αντικαταστάθηκε και πήγε στον πάγκο, κλότσησε κι αυτός ένα μπουκάλι. Δεν είχε…σημαδέψει ο Ισπανός τον Ζίκο, αλλά αν ο λευκός Πελέ δεν είχε την…ταχύτητα να ανοίξει τα πόδια του και να περάσει από κάτω το μπουκάλι, θα είχαμε τώρα να λέμε ότι ο Όσκαρ κλότσησε μπουκάλι πάνω στον Ζίκο.

• Η διαφορά είναι ότι ο Λέτο ήταν ένα…γνωστό πρόβλημα πέρσι στο Ρέντη, σχεδόν από την αρχή της σεζόν. Ένα, όμως. Εδώ, τώρα, με τον Ζίκο, το πρόβλημα είναι όλη η ομάδα…

• Κι είναι τόσο κακές οι επιλογές που έγιναν φέτος με τους προπονητές στον Ολυμπιακό, που μοιάζει…θεός του ποδοσφαίρου ο Βαλβέρδε, ένας απλώς καλός προπονητής.

• Ένας προπονητής, που στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι στην 10η θέση με τη Βιγιαρεάλ. Μία ομάδα, που ποτέ δεν είχε τερματίσει τόσο χαμηλά την προηγούμενη εφταετία στο ισπανικό πρωτάθλημα.

• Ένας προπονητής, που με την άλλη του ομάδα στην Ισπανία, την Εσπανιόλ, ήταν τη μία χρονιά 11ος και την άλλη 12ος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

• Φανταστείτε λοιπόν πόσο κακοί προπονητές είναι ο Κετσπάγια κι ο Ζίκο, όταν θεοποιούμε ένα απλώς καλό προπονητή, σαν τον Ερνέστο. Γιατί ένας απλώς καλός προπονητής μοιάζει πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x