Ελλάδα

Με Παπαλουκά στο Αλεξάνδρειο

Επιστροφή μετά από απουσία ενός μήνα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της ομάδας, για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου μπάσκετ απέναντι στον Άρη στο Αλεξάνδρειο την Τετάρτη.

Επιστροφή μετά από απουσία ενός μήνα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της ομάδας, για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου μπάσκετ απέναντι στον Άρη στο Αλεξάνδρειο την Τετάρτη.

Το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο είχε αγωνιστεί ο Παπαλουκάς πριν τον τραυματισμό του, ήταν η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της διοργάνωσης στο ΣΕΦ, στην οποία ο Ολυμπιακός απέκτησε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση, επικρατώντας της ομάδας της Θεσσαλονίκης με 78-64.

Eκτός αποστολής για το συγκεκριμένο παιχνίδι έμειναν ο άρρωστος Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Κώστας Σλούκας και ο Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, αναφερόμενος στην αναμέτρηση, τόνισε πως: «Η παρουσία του νέου προπονητή στον πάγκο του Άρη δημιουργεί νέα δεδομένα στο παιχνίδι. Σίγουρα, ο κ. Μπλατ δεν προλαβαίνει να αλλάξει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του, αφού βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες εκεί, αλλά η παρουσία του δημιουργεί έξτρα κίνητρο στους παίκτες», συμπληρώνοντας πως: «Για μας, δεν αλλάζει κάτι. Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τη σοβαρότητα που απαιτεί το ματς και, κάνοντας το δικό μας παιχνίδι, να φτάσουμε στον στόχο μας. Δε μας ενδιαφέρει η διαφορά, αλλά η νίκη και θα πρέπει να κοπιάσουμε για να την κατακτήσουμε».

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν συμπλήρωσε πως: «Δεν υπάρχει η διαφορά των 14 πόντων στο μυαλό μας. Εμείς πάμε στη Θεσσαλονίκη για να νικήσουμε, όπως είχαμε κάνει και στο πρωτάθλημα. Το Κύπελλο είναι ένας από τους τρεις στόχους μας και η πρόκριση στον τελικό μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό. Ο Άρης έχει παίκτες με προσωπικότητα, παίκτες που ξέρουν να παίζουν μεγάλα παιχνίδια κι, επίσης, θα θέλουν όλοι να αφήσουν καλή εντύπωση στον νέο προπονητή. Όλα αυτά, συν την παρουσία του κόσμου, κάνει το παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο. Θα πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο για να επιστρέψουμε νικητές από τη Θεσσαλονίκη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς, Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x