Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Διευκρινίσεις από Ερασιτέχνη για Βοτανικό

Να διευκρινίσει επαρκώς το ζήτημα του διπλασιασμού του χώρου στον Βοτανικό, θέλησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του. Σ' αυτή δεν υπάρχει κάποια αναφορά στο αίτημα να γίνει κολυμβητήριο στο χώρο των εγκαταστάσεων της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Τακτοποιήθηκε και η τελευταία εκκρεμότητα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Χενκ Τεν Κάτε.

Να διευκρινίσει επαρκώς το ζήτημα του διπλασιασμού του χώρου στον Βοτανικό, θέλησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του. Σ' αυτή δεν υπάρχει κάποια αναφορά στο αίτημα να γίνει κολυμβητήριο στο χώρο των εγκαταστάσεων της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Παράλληλα ζητεί άμεση επίλυση του έργου της Διπλής Ανάπλασης.

Νωρίτερα, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ, έστειλε επιστολή στην υπουργό Περιβάλλοντος, ζητώντας να του παραχωρηθούν στον Βοτανικό 10 χιλιάδες τετρ. μέτρα, αντί για πέντε που προβλέπει η αρχική συμφωνία, καθώς και η απαίτηση να παραμείνει το κολυμβητήριο στη Λεωφ. Αλεξάνδρας. Είναι οι δύο βασικές αιτίες για τις οποίες έχει μπλοκάρει προς το παρόν η υλοποίηση του έργου στον Βοτανικό. Συνεχίζονται οι προσπάθειες της υπουργού Τίνας Μπιρμπίλη για να βρεθεί η λύση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«H Επιστολή με τις προτάσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο. στάλθηκε στον Δήμο Αθηναίων στις 11/12/09, σε συνέχεια σχετικής σύσκεψης που έλαβε χώρα την 10/12/09. Η διαδικασία αποστολής των προτάσεων, όλων των εμπλεκομένων φορέων στο έργο της Διπλής Ανάπλασης, στον Δήμο ζητήθηκε από την Υπουργό κ. Μπιρμπίλη, με σχετικό έγγραφο προς τον Δήμο και κοινοποίηση στον Παναθηναϊκό.

Οι θέσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο. (που σημειωτέων είχαν σταλεί ήδη από τον Δήμο στο Υπουργείο) συζητήθηκαν την 15/01/2010 στο ΥΠΕΧΩΔΕ σε σύσκεψη μεταξύ Επιτροπής του Παναθηναϊκού Α.Ο., υπό τον Πρόεδρο, και ομάδας εργασίας του Υπουργείου που ασχολείται με το θέμα.

Τονίζουμε ότι οι προτάσεις μας στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των αναγκών των Τμημάτων του Παναθηναϊκού ΑΟ όπως αυτές έχουν καταγραφεί και οι οποίες δεν αποτελούν τροχοπέδη για την υλοποίηση του έργου, δεδομένου ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν αναιρεί ότι έχει συμφωνήσει η προηγούμενη διοίκηση.

Τέλος, δηλώνουμε ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την άμεση υλοποίηση του έργου της Διπλής Ανάπλασης και οτιδήποτε άλλο που προβάλλεται περί του αντιθέτου αποτελεί υποβολιμαία και έχουσα σκοπό την διάσπαση της ενότητας του Παναθηναϊκού».


Τα βρήκαν ΠΑΟ – Τεν Κάτε!

Τακτοποιήθηκε και η τελευταία εκκρεμότητα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Χενκ Τεν Κάτε. Οι δύο πλευρές «τα βρήκαν» στα χρήματα της αποζημίωσης στη μεταξύ τους συνεργασία και οι πράσινοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν το γεγονός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010 έχει έρθει σε συμφωνία με τον πρώην προπονητή της ομάδας, κ. Χενκ τεν Κάτε για την κοινή συναινέσει λύση της μεταξύ τους συνεργασίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x