Stoiximan Super League

«Υπέγραψα στη Σταντάρ, μίλησα με ΠΑΟ και ΑΕΚ»

Ο Σρένταν Μπλάζιτς αποκάλυψε ότι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σταντάρ Λιέγης, το οποίο θα ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι, με οψιόν για ακόμη ένα. «Μίλησα επίσης με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αλλά προτίμησα τη Σταντάρ, καθώς δεν είχα εγγυήσεις ότι θα παίζω βασικός», τόνισε, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε βελγική εφημερίδα και θα δημοσιευτεί σήμερα (20/1).

Ο Σρένταν Μπλάζιτς αποκάλυψε ότι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σταντάρ Λιέγης, το οποίο θα ενεργοποιηθεί το καλοκαίρι, με οψιόν για ακόμη ένα.

«Μίλησα επίσης με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αλλά προτίμησα τη Σταντάρ, καθώς δεν είχα εγγυήσεις ότι θα παίζω βασικός», τόνισε, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε βελγική εφημερίδα και θα δημοσιευτεί σήμερα (20/1).

«Είναι αλήθεια, υπέγραψα για δύο χρόνια (σ.σ. στη Σταντάρ Λιέγης), με οψιόν για ακόμη ένα. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, γιατί θα έχω τη δυνατότητα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μίλησα επίσης με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, αλλά προτίμησα τη Σταντάρ. Θα ήθελα να έρθω από τώρα στην ομάδα, αλλά ο πρόεδρος (σ.σ. Κομπότης) του Λεβαδειακού θέλει να μείνω από τη στιγμή που παλεύουμε για την παραμονή. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι καταλαμβάνω θέση ξένου. Συν τοις άλλοις, δεν είχα εγγυήσεις ότι θα παίζω βασικός»,
ήταν τα λόγια του Μαυροβούνιου γκολκίπερ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x