Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Χάνει το ματς με ΠΑΟ ο Φερνάντες

Απών από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό θα είναι ο Νταρίο Φερνάντες. Ο Αργεντινός μέσος του Άρη δεν κερδίζει τη μάχη με το χρόνο και θα χάσει την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως επίσης και ο Μεχντί Ναφτί, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Απών θα είναι ο Ίαν Ντέιλι, αλλά επανέρχεται ο Κρίστι Βανγκέλι. , δήλωσε ο Γκρασιάν.

Απών από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό θα είναι ο Νταρίο Φερνάντες. Ο Αργεντινός μέσος του Άρη δεν κερδίζει τη μάχη με το χρόνο και θα χάσει την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης», όπως επίσης και ο Μεχντί Ναφτί, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Απών θα είναι ο Ίαν Ντέιλι, αλλά επανέρχεται ο Κρίστι Βανγκέλι.

«Ο Φερνάντες είχε υποστεί μια θλάση τετρακεφάλου και κάθε μέρα ακολουθούσε ειδική θεραπεία. Δυστυχώς, δε θα είναι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς είχε κάνει ένα αιμάτωμα και η θλάση ήταν εκτεταμένη», δήλωσε στον ΑΡΗΣ FM ο γιατρός της ομάδας, Βαγγέλης Πανταζής και πρόσθεσε: «Είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο και πιστεύαμε ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Από εδω και πέρα, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε, προκειμένου να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Ξάνθη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x