Ελλάδα

«Βόμβα» με Χάισλιπ;

Για την απόκτηση του Μάρκους Χάισλιπ ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Κώστα Τσαρτσαρή. Στα υπόψη και οι Ντραγκίσεβιτς και Χάτσον. ««Δεν μπορεί ο Παπαλουκάς να είναι ο νταβατζής του ελληνικού μπάσκετ», ο μάνατζερ των «πρασίνων», Μάνος Παπαδόπουλος.

Για την απόκτηση του Μάρκους Χάισλιπ ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Κώστα Τσαρτσαρή. Ο 29χρονος Αμερικανός (2,08μ.), που αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» και διακρίνεται για τα αθλητικά του προσόντα αλλά και το καλό του σουτ, ανήκει στους Σαν Αντόνιο Σπερς, όπου όμως έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής (έχει παίξει 10 ματς και για 4,4 λεπτά ανά αγώνα).

Ο απόφοιτος του Τενεσί διαθέτει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού έχει παίξει σε Μάλαγα, Εφές και Τραμπζονσπόρ. Πέρυσι, αγωνιζόμενος στην Ουνικάχα, είχε 15,8 πόντους (με 39,4% στα τρίποντα), 5 ριμπάουντ και 1 τάπα κατά μέσο όρο σε 35 ματς στην ACB Liga, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 10,8 πόντους και 4,8 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Στα υπόψη των «πρασίνων» είναι και ο Τάντια Ντραγκίσεβιτς. Ο 24χρονος Σέρβος πάουερ φόργουορντ (2,06μ.) ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα και φέτος έχει 12,6 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο στην Αδριατική Λίγκα, ενώ στο Eurocup έχει 13,8 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Στη λίστα των παικτών που εξετάζονται είναι και ο 30χρονος Αντρέ Χάτσον, που φέτος έχει 9,8 πόντους και 4,9 ριμπάουντ ανά αγώνα στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη Λοτομάτικα Ρόμα, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 10,4 πόντους και 3,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ο Αμερικανός άσος έχει το επιπλέον ατού ότι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, αφού έχει αγωνιστεί σε Περιστέρι, Μαρούσι, Μακεδονικό και Πανιώνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x