Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Επανήλθε του Καστίγιο!

Ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση του Νέρι Καστίγιο και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό! Τι απάντησε η Σαχτάρ στην νέα πρόταση των Πειραιωτών και πόσα χρήματα ζητούν οι Ουκρανοί για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Μεξικανού μεσοεπιθετικού. Φήμες ότι οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Φαμπιάν Εστογιανόφ. «Σας υπολογίζω όλους. Παίκτες του Ολυμπιακού είστε όλοι και ποντάρω πάνω σας», είπε ο Μπάντοβιτς στους παίκτες.

Ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση του Νέρι Καστίγιο και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό! Χθες, ο αδερφός-μάνατζερ του Μεξικανού και ο εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος της Σαχτάρ Ντόνετσκ έπεισαν τους Πειραιώτες να καταθέσουν νέα πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη. Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση, διευκρινίζοντας, όμως, ότι θέλουν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή δανεικό και ρωτούσαν την ουκρανική ομάδα πόσα χρήματα αξιώνει για την παραχώρησή του.

Οι Ουκρανοί απάντησαν στην πρόταση του Ολυμπιακού, λέγοντας το «ναι» στον δανεισμό του παίκτη, αλλά ζητούν κάτι παραπάνω σε σχέση με ό,τι είχε γίνει γνωστό το προηγούμενο διάστημα. Η διοίκηση της Σαχτάρ ζητά περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ, το οποίο είχαν προσφέρει την προηγούμενη εβδομάδα οι Πειραιώτες.

Στον Ολυμπιακό θα μελετήσουν τη συγκεκριμένη απάντηση, ενώ βρίσκονται εν αναμονή εξελίξεων στην υπόθεση του Νάτσο Σκόκο. Οι μάνατζερ του Αργεντινού πιέζουν τη διοίκηση της ΑΕΚ να αφήσει τον πελάτη του να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους», ενώ περιμένουν να συναντηθούν με κάποιο παράγοντα της «Ένωσης» για να μάθουν τα χρήματα που επιθυμούν για δώσουν το ελευθέρας στον 24χρονο άσο.

Στο παρελθόν οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθενται να πουλήσουν τον Σκόκο ή άλλο σημαντικό παίκτη της ομάδας σε άλλη ελληνική ομάδα. Από την πλευρά του, ο Αργεντινός δεν επιθυμεί να μείνει άλλο στην ΑΕΚ και οι μάνατζέρ του έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να μείνει με το ζόρι.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του Φαμπιάν Εστογιανόφ, αν δεν προχωρήσει θετικά η υπόθεση του Καστίγιο. Ο Ουρουγουανός μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια στα δύο άκρα, ενώ μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό. Πάντως, η υπόθεση του Καστίγιο αναμένεται να κλείσει σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα.

«Σας υπολογίζω όλους»

Την προσπάθεια αγωνιστικής και ψυχολογικής ανάτασης των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού συνεχίζει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο προπονητής της ομάδας έδειξε χθες σε βίντεο κάποιες φάσεις από το παιχνίδι του α’ γύρου του πρωταθλήματος των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τους επέστησε την προσοχή στις στημένες φάσεις.

«Για αυτό το έδειξα, επειδή ήξερα ότι θα είχαμε χαμόγελα. Έτσι σας θέλω. Και να ξέρετε πως αυτή τη φορά εμείς θα γελάσουμε στο τέλος, αρκεί να πιστεύετε στους εαυτούς σας, να πιστεύετε στη νίκη και σε αυτό που κάνουμε. Σας θέλω μια γροθιά και θα δείτε ότι τον ΠΑΟΚ θα τον πάρουμε, όπως στην Τούμπα. Είμαστε καλύτερη ομάδα», ήταν αρχικά τα λόγια του Σέρβου και πρόσθεσε: «Εγώ σας υπολογίζω όλους. Παίκτες του Ολυμπιακού είστε όλοι και ποντάρω πάνω σας. Και όποιος θέλει κάτι, το γραφείο μου θα είναι ανοιχτό. Εγώ είμαι εδώ για ό,τι θέλετε και θα το αποδείξω αυτό».

Όσον αφορά την ενδεκάδα του αυριανού (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕT) ματς, (σε σύστημα 4-2-3-1) ο Μπάντοβιτς θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Γκαλίτσιο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Στολτίδης και ο Μαρέσκα, έχοντας στα πλάγια τον Τοροσίδη (δεξιά) και τον Ζαϊρί (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Όσκαρ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ντιόγο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Ντουντού, Λεντέσμα, Ντάτολο, Ντάρμπισαϊρ και Λούα Λούα. Εκτός έμειναν ο Γκαλέτι, ο Ντομί, ο Κατσικογιάνης, ο Γιάννης και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Μήτρογλου, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x