Stoiximan Super League

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 2-0

.

90+3' Λήξη του αγώνα.

90+2 Κόκκινη κάρτα στον Εστογιανόφ. Με δέκα πάικτες στον αγωνιστικό χώρο θα τελειώσει το ματς ο Πανιώνιος.

89' Ο Έντερ στέλνει τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση στην περιοχή.

86' Το πλασέ του Βίλτσες μέσα στην περιοχή περνάει λίγο άουτ.

78' Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Έξω ο Μπουβάλ στη θέση του ο Γουνδουλάκης.

70' Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Κούκετς στη θέση του Καστελιόνε.

57' Κίτρινη κάρτα στον Κουμορτζί.

52' Πιο δυνατά έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι που προσπαθούν να απειλήσουν την εστία του Αναστασόπουλου.

46' Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Εστογιανόφ επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Αναστασόπουλος έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους

45' + 1' Τέλος πρώτου ημιχρόνου

40' Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Εστογιανόφ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μανιάτης κατάφερε να πάρει την κεφαλιά, όμως ο Αναστασόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

37' Κίτρινη κάρτα στον Κοντοέ επειδή προσπάθησε με το χέρι να αποτρέψει το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.

37’ ΓΚΟΛ 2-0 ο Αστέρας. Ένα έργο με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά διαφορετικό σενάριο επαναλήφθηκε στη φάση του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων. Ο Τσέζαρεκ με μακρινή μπαλιά έβγαλε μόνο του τον Βίλτσες απέναντι από τον Ανδριόλα και αφού ο Αργεντινός κατάφερε με εξαιρετική ενέργεια να τον ντριπλάρει, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, σκοράροντας και το δεύτερο προσωπικό του γκολ στη σημερινή αναμέτρηση.

24’ Αναγκαστική αλλαγή για τον Αστέρα Τρίπολης. Στη θέση του Μπαστία ο Φυτανίδης

15’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Ριέρα έβγαλε με μια καταπληκτική μπαλιά από το κέντρο, μόνο του τον Κουμορτζί απέναντι από τον Αναστασόπουλο, αλλά το πλασέ του μέσου των «κυανέρυθρων» έστειλε την μπάλα άουτ.

10’ ΓΚΟΛ 1-0 ο Αστέρας. Ύστερα από μια αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Τσέζαρεκ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά για το κεφάλι του Βίλτσες και ο Αργεντινός με «σκαστή» κεφαλιά άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης

8’ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Εστογιανόφ δοκίμασε ένα διαγώνιο και δυνατό σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής και δεξιά, αλλά ο Αναστασόπουλος έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

5’ Παιχνίδι αναγνωριστικού χαρακτήρα παρακολουθούμε σε αυτά τα πρώτα λεπτά του ματς. Καμία από τις δύο ομάδες μέχρι στιγμής δεν έχει ρισκάρει να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

1' Έναρξη της αναμέτρησης

* Στις εξέδρες του γηπέδου υπάρχουν σκάουτερ της Εσπανιόλ, αλλά και της Ουντινέζε για να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Μανιάτη του Πανιωνίου

* Χαμηλή η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο λόγω του «τσουχτερού» κρύου.

* Στις 4:00 έκαναν την εμφάνισή τους για το καθιερωμένο ζέσταμα οι δύο ομάδες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης(Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Καρντόσο, Μπαστία, Καρέρα, Ουντόζι, Βίλτσες, Τσέζαρεκ

Πανιώνιος(Εμίλιο Φερέρα): Ανδριόλας, Μανιάτης, Λάτκα, Ριέρα, Κουμορτζί, Εστογιανόφ, Καστεγιόνε, Ουέλινγκτον, Νικολάου, Κοντοές, Μπουβάλ

Διαιτητής: Χαραλαμπίδης
Βοηθοί: Σαραϊδάρης, Καρσιώτης
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x