Ελλάδα

«Τεράστια κίνηση ο Χάισλιπ»!

Πολύ σημαντική προσθήκη για τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε αυτή του Μάρκους Χάισλιπ ο άλλοτε προπονητής του στην Ουνικάχα Μάλαγα και πλέον κόουτς της Κίμκι, Σέρτζιο Σκαριόλο. Παράλληλα, μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για την αξία του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, ο οποίος συμφώνησε για ενάμιση χρόνο έναντι 1,2 εκατ. ευρώ και αναμένεται στην Αθήνα πιθανότατα την Τρίτη. Εγκώμια και από τον προπονητή των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς.

Πολύ σημαντική προσθήκη για τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε αυτή του Μάρκους Χάισλιπ ο άλλοτε προπονητής του στην Ουνικάχα Μάλαγα και πλέον κόουτς της Κίμκι, Σέρτζιο Σκαριόλο. Παράλληλα, μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για την αξία του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, ο οποίος συμφώνησε για ενάμιση χρόνο έναντι 1,2 εκατ. ευρώ και αναμένεται στην Αθήνα πιθανότατα την Τρίτη.

«Μπορεί εύκολα να γίνει ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες στη θέση ‘4’ στην Ευρώπη. Είναι απίστευτα αθλητικός, έχει προσόντα, πολύ καλό μακρινό σουτ και μπορεί να παίξει με πλάτη στο καλάθι. Αυτό που χρειάζεται είναι να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι του. Είναι πολύ ήσυχο παιδί, εξαιρετικός χαρακτήρας και δουλεύει πολύ. Αν ταιριάξει στον Παναθηναϊκό, θα πρόκειται για τεράστια κίνηση. Και νομίζω ότι θα τα καταφέρει», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στη «SportDay», ενώ για τη συνύπαρξη του 29χρονου άσου με τον Μάικ Μπατίστ, είπε: «Ταιριάζουν και μπορούν να παίξουν άνετα μαζί. Τα τελευταία χρόνια ο Μπατίστ έχει εξελιχθεί σε ‘5άρι’, ενώ ο Χάισλιπ είναι ‘4άρι’. Μαζί με τον Πέκοβιτς και τον Φώτση θα συνθέσουν μία εξαιρετική τετράδα στους ψηλούς».

Στο μεταξύ, ο μέχρι πρότινος προπονητής του Μάρκους Χάισλιπ στους Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον επαγγελματισμό του. «Πολλοί παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής έχουν αντιδράσει άσχημα προκαλώντας προβλήματα στην ομάδα, αλλά όχι ο Μάρκους και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x