Ελλάδα

A1: Μιλά με Γκέκο η ΑΕΚ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΑΕΚ μετά την του Αργύρη Πεδουλάκη. Υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας είναι ο Μηνάς Γκέκος, με τον οποίο έχει προγραμματιστεί ήδη συνάντηση. Ο παλαίμαχος γκαρντ της «Ένωσης» (1980-1991 και 1994-1995) δεν έχει εργαστεί σε κάποια άλλη ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Πανιωνίου προ διετίας.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΑΕΚ μετά την παραίτηση του Αργύρη Πεδουλάκη. Υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας είναι ο Μηνάς Γκέκος, με τον οποίο έχει προγραμματιστεί ήδη συνάντηση. Ο παλαίμαχος γκαρντ της «Ένωσης» (1980-1991 και 1994-1995) δεν έχει εργαστεί σε κάποια άλλη ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Πανιωνίου προ διετίας.

Στο παρελθόν ο 50χρονος κόουτς είχε δουλέψει ως βοηθός στο Μαρούσι και ως πρώτος προπονητής στον Έσπερο και τον Απόλλωνα Πάτρας. Η επιλογή του Μηνά Γκέκου σίγουρα θα γίνει δεκτή με θετικό τρόπο από τους οπαδούς της ΑΕΚ σε αντίθεση με αυτή του προκατόχου του, Αργύρη Πεδουλάκη.

Όλα αυτά κι ενώ η ομάδα της ΑΕΚ καλείται να προετοιμαστεί για το καθοριστικό ματς του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τα Τρίκαλα εκτός έδρας για τη 14η αγωνιστική της Α1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x